Bøger / faglitteratur

Erindringer om sjælerejser : hvordan viden om tidligere liv kan forvandle det nuværende : casestories fra The Newton Institute


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
366 sider
Udgivet
2011
Ophav

Beskrivelse


Cases fra hypnoterapeutiske seancer, hvor mennesker under hypnose har oplevet, hvad der er hændt dem mellem deres tidligere inkarnationer på jorden, eller har genkaldt sig erindringer fra deres fødsel eller fostertilstand.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. jan. 2011

af

af

Anne-Meta Lind Brunsborg

d. 13. jan. 2011

Bogen appellerer især til personer med interesse for begrebet reinkarnation. Den henvender sig til terapeuter, der arbejder med denne dimension i livet.

Michael Newton har redigeret bogen, der indeholder 32 cases formidlet af forskellige hypnoterapeutiske instruktører fra The Newton Institute. Udgangspunktet for de behandlede er vidt forskellige. Fælles for dem er, at den hypnotiske behandling ved regression sætter dem i stand til at se tilbage på tidligere liv og ikke mindst på livet mellem livene, i en åndelig dimension. Beretningerne handler alle om, hvordan den derved opnåede indsigt har hjulpet dem videre i livet. Det er 32 vidt forskellige skæbner dog med en overvægt af kvinder. Der er fx manden med den voldsomme vrede, den manipulerende kvinde, kvinden med flere selvmord i den nærmeste familie, kvinden hvis søn blev myrdet, personer der søger at udvikle spirituelle evner, undertrykte personer osv. Noterne refererer til forklaringer i Newtons tidligere værker.

Borgens Forlag udgav i 2005 Newtons Sjæleskæbner. De har også udgivet hans Sjælerejser : beretninger om livet mellem livene og Livet mellem livene : hypnoterapi trin for trin. Af danske forfattere kan nævnes Anna Lunds Sjælerejser i tid og rum fra 2005, hvor genoplevelse af episoder i tidligere liv med helende effekt på det nuværende til følge gennemgås.

Emnet synes sobert behandlet. De medvirkende forekommer overbeviste om deres oplevelser.Informationer og udgaver