Bøger / faglitteratur / vejledninger

Er du ramt af stress? : sådan bliver du stressfri


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
145 sider: ill. i farver
Udgivet
2016
Ophav
Genre og form
vejledninger

Beskrivelse


Forfatteren er certificeret stresscoach og gør rede for hvilke faresignaler, man skal være opmærksom på. Hun beskriver de positive faktorer, der skaber fysisk og psykisk balance. Det er bl.a. motion, ordentlig mad, intimitet, gode positive tanker om sig selv osv.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. jan. 2012

af

af

Mette Fersum

d. 19. jan. 2012

Hvis man er ramt af stress, kan denne bog læses, hvis man ønsker at ændre nogle vaner.

Pearl er certificeret stresscoach med eget firma. Stress-coaching hos hende er et samtaleforløb over 7 gange, hvor hun hjælper den stress-ramte af med stress, ved at motivere klienten til nye vaner. Stress kan ramme alle, men det rammer ofte dem, der er meget kontrollerende, perfektionistiske eller pligtopfyldende. I bogen gør hun rede for hvilke faresignaler, man skal være opmærksom på. Hun gør meget ud af at beskrive alle de positive faktorer, der skaber fysisk og psykisk balance. Det er bl.a. motion, ordentlig mad, intimitet, gode positive tanker om sig selv osv. Hun påpeger også vigtigheden af at bede andre om hjælp. I bogen kommer hun også ind på, at det konstant at tjekke facebook, sms m.m. kan være en stressfaktor. Hun beskriver kort, hvordan man skal tvinge sig selv til at ændre adfærd, men der er ingen nærmere beskrivelser af, hvordan hun i praksis arbejder med mennesker, som virkelig har stress helt inde på livet. Flere steder i bogen har flere af hendes klienter beskrevet, hvordan de har oplevet at få hjælp, og hvilken forskel det har gjort for dem. Læs mere på www.erduramtafstress.dk.

Praktisk stresscoaching : om at hjælpe mennesker med stress, 2009 er en tilsvarende, men mere uddybende bog om emnet.

Bogen er skrevet i en fint let læseligt sprog. Der er ikke noget nyt i den, som ikke står i andre bøger om stress og håndtering af dette.