Gå til indholdEnzo Ferrari : manden, bilerne og løbene


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

590 sider: ill. (nogle i farver)

Udgivet

2018

genre/form

biografierOriginaludgave

2018


Beskrivelse


Om Enzo Ferrari (1898-1988), der var det 20. århundredes mest magtfulde mand i motorsporten og skaber af en række racerbiler. Om mennesket Enzo Ferrari, der havde en kompleks og viljestærk karakter, samt en række udfordringer i sit personlige liv


Anmeldelser (2)


24. aug. 2018

Biografi om en af de mest berømte mænd indenfor motorsporten. En historie om mennesket bag det ikoniske Ferrari samt fortællingen om de forskellige legendariske modeller. For interesserede i international bilsport og kendere af de klassiske bilmærker.

Oprindelig en "kontroversiel" biografi fra 1991. I denne første danske udgave viderebearbejdet af forfatterens datter Stacy Bradley. Her beskriver hun bl.a. virksomheden efter Enzo Ferraris død i 1988 og frem til i dag. Hovedvægten i bogen er dog originalen fra 1991, hvor man kronologisk kommer rundt om Enzo Ferraris liv på godt og ondt, også som racerkører. Læseren får fortællingen om bilsportens tidlige udvikling, om Norditalien som en af motorsportens fædre herunder Alfa Romeo som Enzo Ferrari arbejdede for og starten på hvad der blev til Ferrari. Desuden om den familiære baggrund, broderens død pga. deltagelse i første verdenskrig og beskrivelsen af ikke mindst Enzos store appetit på kvinder.

Tung biografi om en af motorsportens store ikoner med relevant foto-materiale, både af Enzo Ferrari og de kendte Ferrari-modeller. Dog også med en del gentagelser om den koleriske kvindeglade hovedperson. Men generelt set et historisk interessant dokument.

For Ferrari


Legenden om Ferrari


-fans finder også to glimrende danske bøger og Legenden om For Ferrari-fans finder også to glimrende danske bøger Ferrari og For Ferrari-fans finder også to glimrende danske bøger Ferrari og Legenden om Ferrari.

Lektørudtalelse

Af

Henrik H Pedersen

Jyllands-posten

Af

Mikael Jalving

d. 26. dec. 2018


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2019

Lydbog (net)

2018

Bog

2018

Ebog

2018

Lydbog (cd-mp3)

2018