Gå til indholdBøger / faglitteratur

Enneagrammet & typernes indbyrdes relationer


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

174 sider

Udgivet

2018


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. nov. 2018

af

af

Christine Christensen

d. 6. nov. 2018

Lær hvordan objektrelationer spiller sammen med de nære relationer og få indsigt i, hvordan du kan udvikle dig, fagligt og privat med eneagrammet. For læsere, der er interesserede i selvudvikling, coaching eller relationsarbejde.

Enneagrammet er en metode, der kan beskrive følelser, handlemåder og selvopfattelser, og et værktøj til personlig udvikling og professionel coaching. Bogen arbejder ud fra, hvordan de forskellige enneagramtyper fungerer sammen, og hvordan de udfordrer relationer både privat og professionelt. Gennem en gennemgang af dynamikken mellem de forskellige enneagramtyper søger bogen at beskrive, hvordan vi kan skabe relationer, udvikle os og om, hvordan de forskellige motivationsprofiler stiller krav til nære relationer.

Denne bog lægger sig meget tæt op af "grundbogen" Enneagrambogen, der gennemgår enneagrammets ni grundlæggende personlighedstyper, 27 undertyper og deres motivationsprofil. Hvis man ikke kender teorien bag enneagrammet er det ikke et værktøj, der er helt let at gå til.

Der findes en del litteratur om enneagrammet fx. Tilbage til digEnneagrammet i praxis


eller Enneagrammet i praxis Ingen af disse har dog samme fokus på relationsopbygningDer findes en del litteratur om enneagrammet fx. Tilbage til dig eller Ingen af disse har dog samme fokus på relationsopbygning.Informationer og udgaver

2018

Bog

Flemming Christensen (f. 1963)

Think About It, 1. udgave

2018

E-bog

Flemming Christensen (f. 1963)

Think About It, 1. e-udgave