Gå til indholdBøger / faglitteratur / erindringer

Englene er overalt


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

364 sider

Udgivet

2018

Ophav

Lorna Byrne(forfatter)

Kirsten Kincaid(oversætter)
Genre og formerindringer
Målgruppe

til voksne


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. jan. 2018

af

af

Hamide Kara

d. 11. jan. 2018

Selvbiografisk bog af Lorna Byrne som har engle tæt på livet, i medgang og modgang. For lånere som har interesse for åndelige fænomener, især engle.

Lorna Byrne, en moderne irsk mystiker, har siden sin barndom kunne se og tale med sin egen skytsengel og andre engle. Englene har altid stået Byrne bi og ofte vejledt hende. Forfatteren skriver: "Jeg har altid haft de bedste lærere, der findes i denne verden: englene." Bogens tilblivelse er også muliggjort med hjælp fra englene. Over flere kapitler, med titler som Johannes Døberen, børns rettigheder, er engle reduceret til et kommercielt produkt, når vi dømmer de døde, moder jord, mit sidste skoleår og mødet med den hellige Frans osv. beretter Byrne om sit første møde med engle som barn, mødet med ærkeenglen, sin kærlighed og de glæder og sorger som hun har oplevet. Byrne skriver, at englene i hendes liv har en mission: "Englene viser mig hændelser fra fortiden, for at jeg skal fortælle verden om dem, så vi kan holde op med at føre endeløse krige mod hinanden.".

Forfatterens personlige spirituelle oplevelser skrives på en nærværende måde og med et jordnært sprogbrug. Biografien som er en fortsættelse af Engle i mit hårvil virke bedst for læsere som i forvejen tror på engle eller lignende fænomener.

Af nyere titler om engle findes: 10 budskaber til dig fra dine engleÅbn mine øjne, Herre


Engle i mit hår


og Åbn mine øjne, Herre Engle i mit hårAf nyere titler om engle findes: 10 budskaber til dig fra dine engle og Engle i mit hårAf nyere titler om engle findes: 10 budskaber til dig fra dine engle og Åbn mine øjne, Herre .Informationer og udgaver

2018

Bog

Lorna Byrne

Gyldendals Bogklubber, 1. bogklubudgave

2018

Bog

Lorna Byrne

Borgen, 1. udgave

2018

Ebog

Lorna Byrne

Borgen, 1. e-bogsudgave

2018

Lydbog (net)

indlæser: Maria Stokholm

Gyldendal

2018

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Maria Stokholm

Gyldendal