Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Englen i skyggen


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

371 sider

Udgivet

2019

Ophav

Birthe Lundsgaard(oversætter)
Genre og formroman, spænding
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Sagen om en afghansk dreng, der er blevet sexmisbrugt og kørt ned i Holland, viser sig at have forbindelse til regeringen og en russisk oligark. Men journalisten og kampsportsudøveren Farah Hafez og hendes allierede forsøger at kæmpe for retfærdigheden


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. maj. 2019

af

af

Michael Olsen

d. 23. maj. 2019

Sagen om en afghansk dreng, der er blevet sexmisbrugt og kørt ned under flugten, viser sig at have forbindelse til regeringen og en russisk oligark, der trækker tråde til magtfulde politikere rundt på kloden. For læsere af gode spændingsromaner fuld af både spænding og komplot.

Sagen om en afghansk dreng, der er blevet sexmisbrugt og kørt ned i Holland viser sig at trække tråde til regeringen og en russisk oligark, der trækker tråde til magtfulde politikere rundt på kloden. Men journalisten og kampsportsudøveren Farah Hafez og hendes allierede arbejder på forskellig vis med at få trevlet spindelvævet op. "Englen i skyggen" er anden selvstændige del af en serie, der begyndte med Sommerfuglen og stormen.

"Englen i skyggen" er en spændende fortalt historie med både ramasjang og opklaringsarbejde. På trods af dette er der dog også givet plads til at dykke ned i hovedrollernes egen og indbyrdes historier, og de bliver i høj grad levende og flerdimensionelle. Det betyder også, at kvinderne er stærkere og mere aktive i historien, end man ellers ser i mange spændingsromaner. De mange hoved- og bipersoner, samt sideløbende fortællinger gør, at man som læser er bedst tjent med at begynde med "Sommerfuglen og stormen".

Walter Lucius romaner sammenlignes med Stieg Larssons Millennium-serie, men hovedpersonen Farah Hafez virker også lidt som en kvindelig Jason Bourne, der kan læses om i Manden uden navn.Informationer og udgaver

2019

Bog

Walter Lucius (f. 1954)

People'sPress, 1. udgave

2019

Ebog

Walter Lucius (f. 1954)

People'sPress, 1. udgave

2019

Lydbog (net)

indlæser: Henrik Hartvig Jørgensen

People'sPress

2019

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Henrik Hartvig Jørgensen

People'sPress,AV Forlaget Den Grimme Ælling