Gå til indholdBøger / faglitteratur

Engle-eksperimentet : tag på en 21-dages magisk udviklingsrejse for at helbrede dit liv


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

193 sider

Udgivet

2021

Ophav

Corin Grillo(forfatter)

Flemming Bindslev(oversætter)
Målgruppe

til voksne


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. jan. 2022

af

af

Merete Trap

d. 21. jan. 2022

Vil du gerne i kontakt med de engle der er omkring dig? Så begynd med de 21 engle-påkaldelser som denne bog indeholder. Bogen henvender sig til alle med interesse i engle, spiritualitet og åndelig udvikling.

Bogen er i 2 dele, hvor 1. del koncentrerer sig om basal engleviden mens 2. del fokuserer på det 21-dages engle-eksperiment. Herunder er kapitlerne opdelt i dage fra 1-21, med overskrifter som "1. dag. Mirakler med ærkenglen Mikael og ærkeenglen Metatron" og "17. dag. Rigdom med ærkeenglen Ariel". Desuden en bonus dag 22 om eftertanke og taknemmelighed. Bogen rummer også 21 meditationer. Amerikanske Corin Grillo er bl.a. familieterapeut, foredragsholder og healer. Dette er en hendes første bog på dansk.

En interessant og lettilgængelig udgivelse, for alle som gerne vil arbejde med selvudvikling med hjælp fra engle. Igennem bogen lærer læseren at henvende sig til englene, hvornår englene henvender sig til dig og hvad de forskellige ærkeengle repræsenterer. Bogen kræver et åbent sind og en interesse i engle, har man dette, er der her en spændende proces at dykke ned i.

Bogen kan sammenlignes med andre selvudviklingsbøger med fokus på engle. Her kan fx nævnes Alle mennesker har en engelEngletal


eller Engletal : en guide til at forstå beskederne fra dine engle, som kombinerer budskaber fra engle med numerologiBogen kan sammenlignes med andre selvudviklingsbøger med fokus på engle. Her kan fx nævnes Alle mennesker har en engel eller : en guide til at forstå beskederne fra dine engle, som kombinerer budskaber fra engle med numerologi.Informationer og udgaver

2021

Bog

Corin Grillo

Gyldendals Bogklubber, 1. bogklubudgave

2021

Bog

Corin Grillo

Borgen, 1. udgave

2021

Ebog

Corin Grillo

Borgen, 1. e-bogsudgave

2021

Lydbog (net)

indlæser: Esben Hansen

Gyldendal