Gå til indholdBøger / faglitteratur / interviews

En vinders DNA : 6 vaner til succes i dit liv


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

281 sider: ill. i farver

Udgivet

2007

Ophav

Rasmus Ankersen(forfatter)
Genre og forminterviews
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


På baggrund af interviews med 24 danske sportsfolk der fortæller om store mål, motivation og offervilje, opstiller forfatteren seks vaner til succes i livet og med de ting man sætter sig for


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

2007

af

af

Carsten Güllich-Nørby

2007

Inspirationsguide, der kan bruges bredt til mental træning. Henvender sig bredt til alle som ønsker at arbejde med personlig udvikling.

Den unge forfatter (f. 1983) er uddannet coach og foredragsholder, bl.a. er han uddannet hos Anthony Robbins. Med et ligetil og lige-på sprog præsenterer han "6 gode vaner til succes i dit liv". De lyder: "Tænk stort", "Tro på dig selv", "Dans med frygten", "Tag det fulde ansvar", "Betal prisen" og "Gør rejsen til målet". Alt sammen noget alle har hørt før, men forfatteren formår faktisk at gøre det inspirerende, selvom nogen måske vil synes, at der er lidt for meget peptalk. Hver vane er så beskrevet af forfatterens tekst, men også af en vrimmel af indsatte citater fra sportsfolk. Bogens første 115 s. præsenterer således forfatterens værktøjer til forandring, mens resten af bogen er interviews med 24 kendte sportsfolk. Det er fx Peter Gade, Katrine Fruelund, Tom Kristensen, Caroline Wosniacki og Mikkel Kessler. Her siger Kessler fx: "Boksning er det eneste, jeg er virkelig god til". Om vi alle kan blive ligeså gode til et eller andet som Kessler tvivler jeg på, men bogen virker samlet set inspirerende for alle, der ønsker personlig udvikling. Og hvem drømmer ikke om en vinders DNA?.

Der er en del guides til personlig udvikling, om coaching mm., men denne nye bog er dejlig lettilgængelig og faktisk fornyende uden at have revolutionerende nyt indhold. Styrken er ikke mindst interview-delen.

Forfriskende bog om personlig udvikling.Informationer og udgaver

2010

Bog

Rasmus Ankersen

Turbulenz, 2. udgave

2007

Bog

Rasmus Ankersen

Winners Lab, 1. udgave

2011

Ebog

Rasmus Ankersen

Turbulenz

2008

Lydbog (net)

indlæser: Linda Elvira Magnussen

Danmarks Blindebibliotek

2011

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Torben Sekov

Turbulenz Lyd