Gå til indholdEn uskyldig familie


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

298 sider

Udgivet

2020

genre/form

romanOriginaludgave

2017


Anmeldelser (8)


8. dec. 2016

Med finansmanden Frederik i centrum spindes en stærk og sorgfuld familiehistorie, der udspringer i Svendborg og går via internationale finansmarkeder til velhaver-Hellerup. En stor roman med appel til både mandlige og kvindelige læsere.

Hippieparret Jytte og Holger flytter til Svendborg i 1970'erne - hun udadvendt, stærk, omsorgsfuld - han introvert, eneboer og kanaliserer al sin energi i biodynamisk landbrug på Drejø. Tre børn får de som resultat af de nøjagtig tre gange, de har sex. Men den frie opvækst og de løse bånd til forældrene skaber problemer for de tre søskende Frederik, Lene og Jacob - især for deres evne til at skabe relationer i kærlighed og i livet som sådan. Frederik i rollen som finansmand, Lene som præst og Jacob som livsuduelig.

Stærke kvinder og svagere mænd forplanter sig til kraftfuld og tankevækkende læsning. Katrine Marie Guldager formår med sin særlige, kommenterende skrivestil at skrive sine personer dybt ind i læseren. Romanen rummer fine iagttagelser af relationer mellem mennesker og vægter spørgsmål om ansvar og skyld. Lægger man dertil beskrivelsen af de internationale finansmarkeder fra 1990'erne til nutiden, har man billedet af en tematisk original roman.

Læserne vil også sætte pris på Kirsten Thorups Erindring om kærligheden


Folkets skønhed


og Merete Pryds Helles Folkets skønhed om opvækst og familie og de spor, man ikke kan slippeLæserne vil også sætte pris på Kirsten Thorups Erindring om kærligheden og Merete Pryds Helles om opvækst og familie og de spor, man ikke kan slippeLæserne vil også sætte pris på Kirsten Thorups Erindring om kærligheden og Merete Pryds Helles Folkets skønhed om opvækst og familie og de spor, man ikke kan slippe.

Lektørudtalelse

Af

Helle Winther Olsen

Litteratursiden.dk [online]

Af

Anne Juul Andersen

2017-02-15

Jyllands-posten

Af

Erik Svendsen

d. 6. jan. 2017

Berlingske tidende

Af

Eva Pohl

d. 14. jan. 2017

Politiken

Af

Lilian Munk Rösing

d. 6. jan. 2017

Kristeligt dagblad

Af

Lars Handesten

d. 5. jan. 2017

Information

Af

Erik Skyum-Nielsen

d. 14. jan. 2017

Børsen

Af

Line Rasmussen

2017-01-06


Informationer og udgaver

Bog

2020

Bog

2018

Bog

2017

Bog

2017

Lydbog (net)

2017

Lydbog (cd-mp3)

2017

Ebog

2017