Gå til indholdEn uønsket julegave : roman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

289 sider

Udgivet

2021

Originaludgave

2021


Beskrivelse


Sygeplejersken Diana tror ikke på langvarige relationer, men da hun møder en række nye mennesker, sættes denne overbevisning på prøve. Rigtig velskrevet chick lit-bog for yngre læsere af genren


Anmeldelser (1)


5. nov. 2021

Sygeplejersken Diana tror ikke på langvarige relationer, men da hun møder en række nye mennesker, sættes denne overbevisning på prøve. Rigtig velskrevet chick lit-bog for yngre læsere af genren.

Diana sover i sit gamle børneværelse i rækkehuset, hvor hun er vokset op alene med sin mor. Hun er hjemme imellem to udstationeringer som sygeplejerske i Afrika, og i de to måneder hun er i Sverige, skal hun arbejde som vikar på det lokale hospital. For Diana er relationer noget, man har kortvarigt, og kærligheden har aldrig rigtig lykkedes for hende. Men varmen fra kollegerne på hospitalet, mødet med en ukendt søster og ikke mindst den usagte hemmelighed, der ligger mellem Diana og moderen, er alle med til at kaste nyt lys på Dianas liv.

Velskrevet bog for yngre læsere af feel good-genren. Her er både venskab, kærlighed og skrøbelige familierelationer - en slags moderne lægeroman.

Andre gode bøger i samme genre er fx Under mælkevejens stjerner


Boghandlen ved Themsens bred


: roman eller Boghandlen ved Themsens bredAndre gode bøger i samme genre er fx Under mælkevejens stjerner : roman eller Andre gode bøger i samme genre er fx Under mælkevejens stjerner : roman eller Boghandlen ved Themsens bred.

Lektørudtalelse

Af

Anette Brinkløv Liebmann


Informationer og udgaver

Bog

2021

Lydbog (cd-mp3)

2021

Lydbog (net)

2021

Ebog

2021