Gå til indholdEn tur til Malmö og 11 andre gribende skæbnefortællinger


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

105 sider

Udgivet

2020

genre/form

novellerOriginaludgave

2020


Beskrivelse


Novellesamling bestående af 12 korte skæbnesvangre noveller. For voksne læsere af noveller med fokus på overraskelser


Anmeldelser (1)


8. mar. 2021

Novellesamling bestående af 12 korte skæbnesvangre noveller. For voksne læsere af noveller med fokus på overraskelser.

12 noveller, der alle er skæbnesvangre og har en overraskende slutning. Novellerne handler om personer - og i ét tilfælde en ting - der alle står i en livsafgørende situation. Tilværelsen for hovedpersonerne er ikke, som den ser ud til at være på overfladen, og man kan ikke vide, hvad ens medmenneske rent faktisk har oplevet eller hvilke valg, der har gjort, at vedkommende har det liv, han eller hun har. Novellerne er alle fortalt i 3. person, og hovedpersonerne er både unge, gamle, kvinder, mænd og i den sidste novelle en flaske, da denne historie er et eventyr.

12 velskrevne noveller, der giver læselyst. De er spændende, og da de alle har en overraskende slutning, sluger man dem råt. Deres plot er godt fundet på, og man får mange eksistentielle konflikter serveret på en god måde. Novellesamlingen begynder med et forord, der er mere privat end professionelt.

Nu er vi så her


indeholder også drama og handler om personer i forskellige aldreNu er vi så her indeholder også drama og handler om personer i forskellige aldre.

Lektørudtalelse

Af

Inger Nygaard Kaad


Informationer og udgaver

Bog

2020

Ebog

2020