Gå til indholdBøger / skønlitteratur til børn / roman

En træhule på 13 etager


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

249 sider: ill.

Udgivet

2016

Ophav

Andy Griffiths(forfatter)

Terry Denton(illustrator)

Kasper Hoff(oversætter)
Genre og formroman, sjove bøger
Målgruppe

til børn

Undervisning

for højtlæsning


Beskrivelse


Terry og Andy bor i en træhule med 13 etager. Her er bowlingbaner, swimmingpool og et hajbassin. Der sker en masse, så de har næsten ikke tid til skrive på deres bog


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. sep. 2016

af

af

Stine Veisegaard

d. 19. sep. 2016

Hvem kunne ikke tænke sig at bo i en træhule? Specielt hvis den er fyldt med bowlingbaner, en biograf og en skumfidus-maskine, der følger dig rundt og skyder din favorit ud, når du er sulten. Mød Andy og Terry i denne sjove og skøre serie. Fra 6 år.

Andy og Terry skriver bøger sammen. Andy skriver ordene og Terry laver tegningerne. Livet ville være perfekt, hvis det ikke var for det faktum, at de er nødt til at skrive deres næste bog. Noget som er næsten umuligt, fordi der er forstyrrelser fra enorme gorillaer, tretten flyvende katte, søuhyrer, der foregiver at være havfruer og meget andet skørt. Forfatter og illustrator bærer samme navn som hovedpersonerne i bøgerne. De er australske og har sammen udgivet flere bøger om Andy og Terry i "Træhuleserien". Det er første gang, de er oversat til dansk.

Bøgerne er fulde af skøre og sjove billeder, som får dig til at grine. God til oplæsning fra 6 år og kan selvlæses fra ca. 10 år. Samspillet mellem ord og tegninger fungerer rigtigt godt, og derfor er det vigtigt, at billederne bliver en del af fortællingen, når bogen oplæses. Et kapitel har fx kun et ord på hver side, og forrest i bogen er en oversigt over rummene i træet.

Serien minder om Kaptajn Underhylers eventyrWimpy Kid. Bind 1 : Ikke en dagbog


Timmy Taber - ingen er fejlfri


, Wimpy Kid og Timmy Taber - ingen er fejlfri. De har samme skøre humor og er en god blanding af tekst og tegningerSerien minder om Kaptajn Underhylers eventyr, Wimpy Kid og Timmy Taber - ingen er fejlfri. De har samme skøre humor og er en god blanding af tekst og tegningerSerien minder om Kaptajn Underhylers eventyr, Wimpy Kid og . De har samme skøre humor og er en god blanding af tekst og tegninger.Informationer og udgaver

2016

Bog

Illustrator: Terry Denton

Gyldendal, 1. udgave

2020

Lydbog (net)

indlæser: Peter Vinding

Nota