Gå til indholdÉn ting ad gangen : en ny fortælling om stress som livsvilkår og kunsten at navigere gennem forstyrrelserne


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

134 sider: ill.

Udgivet

2018

Originaludgave

2018


Beskrivelse


Om accepten af stress som tilstedeværende, og hvordan man minimerer dens indvirkning og kommer i mental topform


Anmeldelser (2)


25. sep. 2018

Gode bud på at opnå god "stress-økonomi" for de stressede og deres ledere.

Hjernen er ikke skabt til at multitaske. Vi må tilpasse vores livsstil til hjernens måde at trives på, ved at gøre en ting ad gangen, siger Storm Steensgaard, certificeret stressrådgiver, -behandler og -underviser. Han giver bl.a. 5 hovedregler for et psykisk sundt arbejdsmiljø gennem begrænsning af forstyrrelser, og forklarer hvordan man kommer i mental topform, økonomiserer med kræfterne, og bruger sin sunde fornuft i "stress-regnskabet". Vi skal motivere os selv positivt til at ændre vaner, siger han.

En positiv fortælling om, at stress er uundgåelig, at nul-stress er uønskeligt, og at det kan og skal lade sig gøre at leve med stress for den enkelte og i fællesskabet på jobbet. Det gælder om at minimere de indre og ydre forstyrrelser og bogstaveligt talt gøre en ting ad gangen med fokus og nærvær. Storm Steensgaard vil med denne fortælling gerne ændre vores syn på stress til en mere positiv fortælling om hvad vi hver især faktisk kan gøre for at leve med stress. Han giver enkle, praktisable råd, som kræver viljestyrke og positiv indstilling at følge.

Storm Stensgaard har tidligere udgivet Stressnavigation for mænd


Bevar dig selv


, som er en grundig dokumenteret og mentalt dybtgående selvhjælpsbog med tryk på mandlige aspekter ved stress. Bevar dig selv giver konkrete værktøjer til at håndtere pres og udfordringerStorm Stensgaard har tidligere udgivet Stressnavigation for mænd, som er en grundig dokumenteret og mentalt dybtgående selvhjælpsbog med tryk på mandlige aspekter ved stress. giver konkrete værktøjer til at håndtere pres og udfordringerStorm Stensgaard har tidligere udgivet Stressnavigation for mænd, som er en grundig dokumenteret og mentalt dybtgående selvhjælpsbog med tryk på mandlige aspekter ved stress. Bevar dig selv giver konkrete værktøjer til at håndtere pres og udfordringer.

Lektørudtalelse

Af

Grethe Lorentzen

P [online]

Af

Jan Rimau

2019-04-10


Informationer og udgaver

Bog

2018