Bøger / faglitteratur

En sikker investering


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
247 sider: ill. i farver
Udgivet
2008
Ophav

Beskrivelse


Om hvordan man nemt med sund fornuft kan sammensætte en aktieportefølje, som med stor sikkerhed kan få formuen til at stige. Bogen er også en advarsel mod at købe aktier gennem professionelle investeringsrådgivere, og alle de skjulte omkostninger, der følger med.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. maj 2008

af

af

Carsten Güllich-Nørby

d. 27. maj 2008

Flere og flere private handler aktier og efterspørger så teoretisk og praktisk viden om aktiehandel. Kan bruges af alle, også nybegyndere i aktiehandel, men lidt basisviden om aktier er en fordel.

Mange kender sikkert forfatteren som aktiekommentator fra TV2. Han er cand.polit. og aktuelt redaktør på Børsen tv med udsendelser netop om aktier. Han konstaterer bl.a.: "Aktier er teknik, men det er også psykologi." Og det er interessant fornyende, hvordan forfatteren vægter netop de spændende psykologiske sider af aktiehandlen. Bogens første del fortæller om de forskellige psykologiske aspekter af aktiehandel under overskriften: "Dine aktier dine eventyr" og redegør bl.a. for aktiehandlens motiver som investeringsform. Anden del forklarer under overskriften: "De mange veje til kursen på en aktie", bl.a. hvad aktiehandel er, og hvilken type aktiehandel, som passer hvilken type investor. Afsluttende del er den praktiske del, hvor man konkret lærer, hvordan man selv handler med aktier. Bogen lover en forståelse af, hvilken type aktiehandler man er. Og målgruppen er såkaldte "hængekøjeinvestorer", de fornuftige og langsigtede investorer Liste med nyttige råd før man selv handler aktier, og et ligeså nyttigt aktieleksikon med alle de svære ord, fx "relativ volatilitet".

Der er andre også nye bøger om aktiehandel, men denne med sin vægt på de psykologiske aspekter og mange aktuelle cases virker ret fornyende.

En sympatisk velskrevet up-to-date bog om aktiehandel.


Berlingske tidende

d. 4. juni 2008

af

af

Povl Dengsøe

d. 4. juni 2008


Jyllands-posten

d. 4. juni 2008

af

af

Henrik Ørholst

d. 4. juni 2008


Berlingske nyhedsmagasin

2008, nr. 19

af

af

Povl Dengsøe

2008, nr. 19