Gå til indholdEn shopaholics jul


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

372 sider

Udgivet

2019

Originaludgave

2019


Beskrivelse


Becky og Luke skal holde jul for allerførste gang. Det kan vel ikke være så svært? Den kendte shopaholic forsøger at klare netshopping, at være bæredygtig og et godt menneske på én og samme tid


Anmeldelser (1)


11. nov. 2019

Becky og Luke skal holde jul for allerførste gang. Det kan vel ikke være så svært? Den kendte shopaholic forsøger at klare netshopping, at være bæredygtig og et godt menneske på én og samme tid. Sjov juleroman om julestress og om at have (for) høje forventninger til sig selv. For kvinder i alle aldre.

Becky og Luke er flyttet væk fra London. Beckys forældre er blevet hipsters og bor nu i en smart lejlighed i centrum. Derfor må Becky tage over på julen. Det hele skal være mindst lige så hyggeligt og fantastisk, som julen altid har været. Med en politisk korrekt og vegansk søster, krævende forældre og en masse ekstra gæster, bliver det svært at stille alle tilfredse. Becky kaster sig hovedkulds ind i kampen, kreditkortene gløder og hun vil gøre alt for at sikre en fantastisk jul. Uanset om det indebærer medlemsskab af en gammel herreklub, at blive låst inde i en skummel dyrehandel eller 30 pund frosne laksesider på græsplænen.

Vores allesammens shopaholic er blevet mor og mere voksen siden den første bog En shopaholics hemmelige drømmeverden


. Det forhindrer hende dog bestemt ikke i at havne i en overflod af kaotiske og stressede situationer. Romanen fletter på fornemste vis alle de kendte personer fra de tidligere shopaholic bøger ind i handlingen, samtidigt med at den sætter spot på alle de forventninger, vi hver især har til den perfekte julVores allesammens shopaholic er blevet mor og mere voksen siden den første bog En shopaholics hemmelige drømmeverden. Det forhindrer hende dog bestemt ikke i at havne i en overflod af kaotiske og stressede situationer. Romanen fletter på fornemste vis alle de kendte personer fra de tidligere shopaholic bøger ind i handlingen, samtidigt med at den sætter spot på alle de forventninger, vi hver især har til den perfekte jul.

Jenny Fagerlunds 24 gode gerninger


vil også sætte dig i julestemningJenny Fagerlunds 24 gode gerninger vil også sætte dig i julestemning.

Lektørudtalelse

Af

Maria Sjøblom


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2020

Lydbog (net)

2019

Bog

2019

Lydbog (cd-mp3)

2019

Ebog

2019