Gå til indholdEn sang til Hedda : roman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

304 sider

Udgivet

2020

genre/form

roman,

romanerOriginaludgave

2020


Beskrivelse


40-årige Lina bliver fyret lige inden jul, og det skal vise sig at blive starten på en omvæltning i Linas singleliv. Familiens gæstgiveri har nemlig hårdt brug for hjælp. Er det Linas skæbne?


Anmeldelser (1)


4. aug. 2020

40-årige Lina bliver fyret lige inden jul, og det skal vise sig at blive starten på en omvæltning i Linas singleliv. Familiens gæstgiveri har nemlig hårdt brug for hjælp. Er det Linas skæbne? For læsere af familie- og udviklingsromaner.

Lina sidder til møde med chefen. Hun tror, at hun skal forfremmes, men det viser sig, at hun i stedet bliver fyret. Lina beslutter sig for rejse væk i julen i stedet for tage hjem til familiens gæstgiveri. Men inden hun når at tage afsted, bliver hun kontaktet af en mand, der viser sig at være hendes far, som Lina ellers altid har troet var død. Samtidigt forstuver hendes mor sit håndled, og det bliver tydeligt for Lina, at hun ikke slipper for at tage hjem i julen alligevel. Julen bliver præget af hemmeligheder og uenighed, men også af erkendelse og på den anden side af højtiden er intet, som det var før.

En velskrevet roman om familiehemmeligheder og om at erkende og acceptere. Sproget er let og tonen humoristisk, og beskrivelserne af det svenske landskab, bogen foregår i, får læseren til at føle, at man står midt i det hele.

I samme kategori findes fx Hilsen fra Båstad


af Jenny FagerlundI samme kategori findes fx Hilsen fra Båstad af Jenny Fagerlund.

Lektørudtalelse

Af

Mette Balle Christensen


Informationer og udgaver

Bog

2020

Lydbog (cd-mp3)

2020

Ebog

2020