Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

En sang til Hedda : roman


Detaljer

Seneste udgave, lydbog (cd-mp3)


Sprog

dansk

Omfang

1 cd i 1 mappe (mp3) 9 t., 50 min.

Udgivet

2020

Ophav

Annika Estassy(forfatter)

Katrine Skjoldelev(indlæser)

Anita Frank Goth(oversætter)
Genre og formroman, romaner
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


40-årige Lina bliver fyret lige inden jul, og det skal vise sig at blive starten på en omvæltning i Linas singleliv. Familiens gæstgiveri har nemlig hårdt brug for hjælp. Er det Linas skæbne?


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. aug. 2020

af

af

Mette Balle Christensen

d. 4. aug. 2020

40-årige Lina bliver fyret lige inden jul, og det skal vise sig at blive starten på en omvæltning i Linas singleliv. Familiens gæstgiveri har nemlig hårdt brug for hjælp. Er det Linas skæbne? For læsere af familie- og udviklingsromaner.

Lina sidder til møde med chefen. Hun tror, at hun skal forfremmes, men det viser sig, at hun i stedet bliver fyret. Lina beslutter sig for rejse væk i julen i stedet for tage hjem til familiens gæstgiveri. Men inden hun når at tage afsted, bliver hun kontaktet af en mand, der viser sig at være hendes far, som Lina ellers altid har troet var død. Samtidigt forstuver hendes mor sit håndled, og det bliver tydeligt for Lina, at hun ikke slipper for at tage hjem i julen alligevel. Julen bliver præget af hemmeligheder og uenighed, men også af erkendelse og på den anden side af højtiden er intet, som det var før.

En velskrevet roman om familiehemmeligheder og om at erkende og acceptere. Sproget er let og tonen humoristisk, og beskrivelserne af det svenske landskab, bogen foregår i, får læseren til at føle, at man står midt i det hele.

I samme kategori findes fx Hilsen fra Båstadaf Jenny Fagerlund.Informationer og udgaver

2020

Bog

Annika Estassy

Palatium, 1. udgave

2020

Ebog

Annika Estassy

Palatium, 1. udgave

2020

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Katrine Skjoldelev

AV Forlaget Den Grimme Ælling