Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

En sang fra fortiden : roman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

404 sider

Udgivet

2016

Ophav

Ulla Toxvig(oversætter)
Genre og formroman, slægtsromaner

Beskrivelse


I Sydengland fascineres 14-årige Mitzy i 1937 af kunstneren Aubrey og hans familie. Mange år senere opsøger galleriejeren Zach egnen og begynder at grave i de gamle hemmeligheder. Han ender med at finde meget mere, end han havde turdet drømme om


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. jun. 2015

af

af

Dorte Tissot Hansen

d. 12. jun. 2015

Læsere af engelske slægtsromaner finder i denne roman en underholdende og spændende fortælling om en gammel kærlighedstragedie og fortrængte hemmeligheder, der rækker langt frem i tiden.

I det sydlige England fascineres den 14-årige forsømte Mitzy Hatcher i sommeren 1937 af kunstneren Charles Aubrey og hans familie. For første gang føler hun sig ønsket og, når Charles tegner hende, endda elsket. Lidt efter lidt udvikler hendes følelser for Charles sig til lidt af en besættelse, og hun ønsker kun en ting: at have ham for sig selv. Mange år senere ankommer galleriejeren Zach til Dorset. Han er blevet skilt og i forsøget på at finde et nyt ståsted i sit liv har han bestemt sig for at færdiggøre den bog, han er ved at skrive om Charles Aubrey. Alle de lokale synes imidlertid at holde godt fast på fortidens hemmeligheder. Så snart en gåde bliver løst dukker en ny op, men Zach finder alligevel mere, end han havde turdet drømme om.

En underholdende familieroman, der udover flere spændende og overraskende tvist undervejs, også indeholder et fint portræt af en forsømt ung pige og en fortælling om en katastrofal kærlighedshistorie.

Bogen minder om underholdningsromaner af forfattere som Kate Morton, Lucinda Riley og Marcia Willett. Denne roman kommer dog dybere i sin personkarakteristik end de fleste i genren.


Litteratursiden.dk [online]

d. 4. aug. 2015

af

af

Pia Bechmann

d. 4. aug. 2015Informationer og udgaver

2016

Bog

Katherine Webb (f. 1977)

Cicero, 2. udgave

2015

Bog

Katherine Webb (f. 1977)

Cicero, 1. udgave

2015

Bog

Katherine Webb (f. 1977)

Gyldendals Bogklubber, 1. bogklubudgave

2016

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Randi Winther

Biblioteksmedier

2016

Lydbog (cd)

indlæser: Randi Winther

Biblioteksmedier

2015

E-bog

Katherine Webb (f. 1977)

Cicero, 1. e-bogudgave

2019

Lydbog (online)

indlæser: Randi Winther

Cicero

2016

Lydbog (online)

indlæser: Randi Winther

Biblioteksmedier