Gå til indholdEn pige uden lige


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

297 sider: ill.

Udgivet

2020

Originaludgave

2020


Beskrivelse


Alt bliver kaos for beboerne i en ejendom på Manhattan, da elevatorføreren brækker benet. Afløseren, indiske Sanji, bliver fascineret af den unge Chloe, der bor på ottende etage og et varmt forhold opstår


Anmeldelser (2)


21. feb. 2020

Alt bliver kaos i en ejendom på Manhattan, da elevatorføreren brækker benet. Afløseren, indiske Sanji, bliver fascineret af den unge Chloe, der bor på ottende etage og et varmt forhold opstår. For læsere af skønne romaner om kulturforskelle, kærlighed og familie.

Mr. Deepak har en mission. Han vil i Guinness Rekordbog for at have kørt længst i en elevator og da kollegaen brækker benet, får han sin nevø til at agere elevatorfører om natten i en ejendom på Manhattan. Nevøen er lige kommet fra Indien, hvor han er succesfuld forretningsmand, men familien kommer først og Sanji trækker i uniformen. Her møder han den charmerende Chloe fra ottende etage, men kærligheden er ikke nem med forpligtelser og hemmeligheder. Marc Levy har tidligere udgivet PS fra Paris


Hvis det virkelig er sandt -


og Hvis det virkelig er sandt -Mr. Deepak har en mission. Han vil i Guinness Rekordbog for at have kørt længst i en elevator og da kollegaen brækker benet, får han sin nevø til at agere elevatorfører om natten i en ejendom på Manhattan. Nevøen er lige kommet fra Indien, hvor han er succesfuld forretningsmand, men familien kommer først og Sanji trækker i uniformen. Her møder han den charmerende Chloe fra ottende etage, men kærligheden er ikke nem med forpligtelser og hemmeligheder. Marc Levy har tidligere udgivet PS fra Paris og Mr. Deepak har en mission. Han vil i Guinness Rekordbog for at have kørt længst i en elevator og da kollegaen brækker benet, får han sin nevø til at agere elevatorfører om natten i en ejendom på Manhattan. Nevøen er lige kommet fra Indien, hvor han er succesfuld forretningsmand, men familien kommer først og Sanji trækker i uniformen. Her møder han den charmerende Chloe fra ottende etage, men kærligheden er ikke nem med forpligtelser og hemmeligheder. Marc Levy har tidligere udgivet PS fra Paris og Hvis det virkelig er sandt -.

En sød historie, som er svær at lægge fra sig. Boligens beboere bliver fint beskrevet med de konflikter og fordomme, et nært naboskab indeholder. Bogen kommer godt omkring kulturforskelle, skyldfølelse og loyalitet. En herlig og finurlig bog.

Bogen er i samme kategori som Den skønneste chokoladebutik i Paris


Skæbnegudinden fra Salon d'Amour


og Skæbnegudinden fra Salon d'AmourBogen er i samme kategori som Den skønneste chokoladebutik i Paris og Bogen er i samme kategori som Den skønneste chokoladebutik i Paris og Skæbnegudinden fra Salon d'Amour.

Lektørudtalelse

Af

Stine Grabas

Politiken

Af

Sophie Engberg Sonne

d. 13. apr. 2020


Informationer og udgaver

Bog

2020

Lydbog (cd-mp3)

2020

Lydbog (net)

2020

Ebog

2020