Gå til indholdBøger / faglitteratur til børn

En overlevelsesguide for teenagere og unge med ADHD


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

144 sider

Udgivet

2015

Ophav

Marius Potgieter(forfatter)

Anne Skov Jensen(oversætter, bearbejder)
Målgruppe

til børn, til voksne

Undervisning

for unge


Beskrivelse


Praktisk vejledning til teenagere der har ADHD. Med konkrete råd om hvordan man får struktur på hverdagen, økonomien og skolelivet, samt om hvordan de hormonelle forandringer i puberteten håndteres


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. jan. 2015

af

af

Stine Veisegaard

d. 23. jan. 2015

En selvhjælpsbog til dig, som er teenager og har ADHD. Få hjælp til at håndtere de udfordringer, du møder i skolen og i fritiden. Dine forældre kan også få glæde af at læse den. Fra 14 år.

Bogen er skrevet specielt til dig, som er teenager og har ADHD. Indledningsvis forklares, hvad ADHD er, og der gives en vejledning i bogens brug. Derefter kommer et kapitel med konkrete råd, om hvordan de hormonelle forandringer håndteres, når puberteten indtræder. De øvrige kapitler giver råd om, hvordan man kan få struktur på hverdagen, økonomien og skolelivet. Undervejs er der faktabokse og tjeklister. Forfatteren er britisk børnelæge og har selv ADHD. Anne Skov Jensen, som har oversat og bearbejdet en række bøger om bl.a. ADHD, står også bag denne bog.

Bogens udgangspunkt er, at du som teenager selv skal tage ansvar og blive bevidst om de udfordringer, en ADHD diagnose giver. Skrevet i et positivt og glad sprog. Overskuelig opbygget, men enkelte steder er der meget tekst. Derfor skal du være en sikker læser, men også virkelig have lyst til læse om emnet. Der er ikke mange billeder, men til gengæld er der undervejs faktabokse og tjeklister.

Denne bog er skrevet til dig, der er teenager og har diagnosen ADHD. Den kan minde om En overlevelsesguide for børn med ADHD.Informationer og udgaver

2015

Bog

Marius Potgieter

Frydenlund, 1. udgave