Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

En mors mareridt


Detaljer

Seneste udgave, lydbog (cd)


Sprog

dansk

Omfang

10 cd'er i 1 mappe 11 t., 20 min.

Udgivet

2009

Ophav

Lisa Scottoline(forfatter)

Tina Kruse Andersen(indlæser)
Genre og formroman, spænding
Målgruppe

til voksne


Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. aug. 2009

af

af

Lone Krøgh

d. 12. aug. 2009

Spændende og medrivende bog om en mors kamp for at beholde sit barn. Ikke en rendyrket spændingsbog eller krimi, men en blanding tilsat noget Virkelighedens verden. En bog, der nok mest vil appellere til kvindelige læsere.

Ellen Gleeson er journalist og ikke mindst lykkelig enlig mor til adoptivsønnen Will på 3. En dag ser hun en efterlysning af en anden dreng, der har samme alder som Will, og som ligner ham til forveksling. Den anden dreng blev bortført under dramatiske omstændigheder som 1-årig, men Ellen ved, at der ikke kan være tale om sammenfald, for adoptionen af Will er gået lige efter bogen. Alligevel nager tvivlen, og hun beslutter sig for at se nærmere på sagen om den efterlyste dreng. Og her begynder hendes mareridt, som afslører løgne, fortielser, svigt og griskhed. Flere voksne omkring den efterlyste dreng dør en voldsom død, og pludselig ser Ellen ud til at miste alt. Elementært spændende og velskrevet bog, som man lader sig rive med af, alt imens man håber det bedste for mor og barn. Måske lidt vel melodramatisk, men det skærper netop interessen hos læseren.

Amerikanske Lisa Scottoline har skrevet en række krimier, hvoraf to er udgivet på dansk: Devil's corner, 2006 og Betændt fortid, 2007. En mors mareridt er ikke som disse en hårdkogt femikrimi, men snarere á la en Mary Higgins Clark, når hun er bedst.

Spændende og underholdende roman om en mors kamp for at beholde sit barn. En højeffektiv blandingsform af krimi og Virkelighedens verden. Kan læses bredt.


litteratursiden.dk

d. 14. sep. 2009

af

af

Rikke Bødker

d. 14. sep. 2009

En lille drengs trygge tilværelse med sin mor bliver truet. Hvor kommer lille Will fra, og hvor hører han til i dette mareridt. Journalisten Ellen Gleeson har en lille dreng, Will på tre år, som hun h...


Politiken

d. 29. aug. 2009

af

af

Lise Garsdal

d. 29. aug. 2009Informationer og udgaver

2012

Bog

Lisa Scottoline

Gyldendals Bogklubber, 1. bogklubudgave

2009

Bog

Lisa Scottoline

Mrs. Robinson, 1. udgave

2011

Ebog

Lisa Scottoline

Nota

2010

Lydbog (net)

indlæser: Tina Kruse Andersen

Nota

2009

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Tina Kruse Andersen

Audioteket

2009

Lydbog (cd)

indlæser: Tina Kruse Andersen

Audioteket

2011

Punktskrift

Lisa Scottoline

Nota