Gå til indholdEn kvindes guide til at nyde livet


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

154 sider: ill. i farver

Udgivet

2009

genre/form

øvelserOriginaludgave

2009


Beskrivelse


Gennem en række mentale og fysiske øvelser, tips og gode råd gives der anvisninger på at genfinde ægte kvindelighed og glæde


Anmeldelser (1)


11. sep. 2009

Guiden til selvudvikling om at finde lysten og glæden i krop og sind er skrevet ud fra egne erfaringer og henvender sig til kvinder.

Selvudviklingen fokuserer på at finde den kvindelige glæde og lyst, at være sig bevidst om sine feminine sider og finde de indre ressourcer, som alle har. Det er både i forhold til sig selv, andre og i parforholdet. Gennem en række mentale og fysiske øvelser, tips og gode råd gives der anvisninger på at finde sine balancer og styrker. Forfatteren er uddannet skuespiller, og hun har fundet inspiration under et ophold på Cuba. I dag har hun sit eget firma med salsaskole og er en eftertragtet workshopleder i flere kendte virksomheder.

M. Ulrikkeholm: Gudindens genkomst, 2008 er en lidt mere alvorlig bog om kvindelighed og kreativitet. G. Jørgensen: Pippi power, 2008 er også en populær bog om at finde indre styrker.

Budskabet er enkelt og øvelserne ligeledes. Flere andre bøger har taget fat om samme emne. Ud fra egne personlige erfaringer giver den eftertragtede foredragsholder på meget underholdende vis sine gode råd videre om at genfinde ægte kvindelighed og glæde.

Lektørudtalelse

Af

Anny Skov Madsen


Informationer og udgaver

Bog

2009