Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

En kvinde går ind på en bar


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

256 sider

Udgivet

2013

Ophav

Helena S. Paige(forfatter)

Neel Rocco(oversætter)
Genre og formroman, du er selv hovedpersonen
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


En kvinde går ind på en bar for at mødes med en veninde, og et interaktivt, erotisk eventyr er i gang. Læseren bestemmer selv handlingen ud fra forskellige valgmuligheder, man kan fx. få et erotisk eventyr med en lækker bartender eller møde en tiltrækkende nabo


Anmeldelser (5)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. sep. 2013

af

af

Merete Trap

d. 3. sep. 2013

Her kommer en erotisk roman, hvor læseren selv bestemmer handlingen. Romanen henvender sig til læsere af erotisk litteratur, som er åbne overfor den utraditionelle, interaktive struktur.

I denne roman er læseren selv hovedpersonen. Man er en kvinde, der skal mødes med en veninde på en bar, men veninden aflyser i sidste øjeblik. Nu skal læseren i gang med at træffe beslutninger. I slutningen af hvert kapitel er der valgmuligheder, og handlingen udspiller sig herudfra. Man kan fx vælge at få et erotisk eventyr med en lækker bartender, møde sin sexede nabo, eller få taget erotiske fotografier hos en hot fotograf. I undertegnedes barndom i 1980'erne var interaktivt konstruerede romaner til børn populære, men i denne forbindelse fungerer det ikke. Som læser bliver man irriteret over den springende handling, og historien kommer aldrig rigtigt i gang. Persontegningerne er tomme og klichéprægede. Helena S. Paige er pseudonym for tre kvindelige forfattere, og der er planlagt yderligere to udgivelser om "en kvinde". En erotisk udgivelse i den kvalitetsmæssigt dårlige ende af skalaen, som sandsynligvis vil skuffe læserne.

Jeg kan ikke finde andre erotiske romaner, der er opbygget på denne måde, men romanen kan sammenlignes med andre udgivelser i den erotiske genre, med inspiration fra Fifty shades.

En interaktivt konstrueret, erotisk roman hvor læseren selv er hovedperson. Kvalitetsmæssigt ligger romanen i den dårlige ende af skalaen, og den vil sandsynligvis skuffe læserne.


litteratursiden.dk

d. 17. okt. 2013

af

af

Mie Møller Nielsen

d. 17. okt. 2013

Erotisk ’vælg din egen handling’-roman giver en mere personlig og humoristisk tilgang til genren. Du vælger en bog til anmeldelse. Hvad gør du?Læser du hele bogen? Gå til 1.Læser du et par kapitler + ...


Litteratursiden.dk [online]

d. 17. okt. 2013

af

af

Mie Møller Nielsen

d. 17. okt. 2013


Politiken

d. 24. aug. 2013

af

af

Merete Pryds Helle

d. 24. aug. 2013


Jyllands-posten

d. 24. aug. 2013

af

af

Katrine Sommer Boysen

d. 24. aug. 2013Informationer og udgaver

2013

Bog

Helena S. Paige

Lindhardt og Ringhof, 1. udgave

2013

Ebog

Helena S. Paige

Lindhardt og Ringhof, 1. e-bogsudgave