Gå til indhold



Bøger / faglitteratur

En god start : giv dit barn gode vaner for livet : bogen til dig, der har et barn mellem 0 og 12 år


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

226 sider: ill. i farver

Udgivet

2015

Ophav

Thomas Milsted



(forfatter)

Ida Enghave



(forfatter)

Lykke Scheuer



(illustrator)
Målgruppe

til voksne

Undervisning

for forældre


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. okt. 2015

af

af

Heidi Drasbek Martinussen

d. 7. okt. 2015

En praktisk anvendelig guide både til nye og erfarne forældre, fyldt med håndgribelige tips og den nyeste viden om børns sundhed og trivsel.

Bogen lægger ud med forskningsbaseret viden om børns og unges trivsel i dag, for at sætte rammen for de efterfølgende kapitler. Herefter følger afsnit om opdragelse, tips til at give dit barn mere nærvær, et afsnit om robusthed og karakterstyrker hos børn, et afsnit om madvaner, et om motionsvaner, om eftermiddagstimerne, søvnvaner, skærmvaner og til sidst et afsnit om børn og stress. Gennem alle afsnittene er der samlet den nyeste viden på området, sammen med konkrete tips og fif til hvordan man som forældre, kan give sit barn den bedste start på tilværelsen. Thomas Milsted er stress- og trivselsekspert og foredragsholder. Ida Enghave er projektchef inden for sundhed og trivsel hos Chris MacDonald.

Det er en flot udgivelse som giver et godt overblik. Det er fint med kombinationen af konkret viden og gode råd og tips til, hvordan man kan gøre det anderledes som børnefamilie i hverdagen.

Kombinationen af konkret viden og praktiske råd og tips om børn ses også i Helen Lyng Hansens talrige udgivelser. I Helens udgivelser behandles et emne af gangen og ikke samlet i en udgivelse som her. Den store Far, mor & børn



af Lola Jensen giver også praktiske tips til hverdagen i en børnefamilie.



Informationer og udgaver

2015

Bog

Illustrator: Lykke Scheuer

FADL, 1. udgave