Gå til indholdEn fremmed i huset


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

299 sider

Udgivet

2017

Originaludgave

2017


Beskrivelse


Da Toms hustru Karen mister hukommelsen i en bilulykke og mistænkes for mord, falder Toms verden lige så stille fra hinanden. For hvor godt kender han egentlig sin hustru, og er hun virkelig i stand til at skyde en mand?


Anmeldelser (5)


29. nov. 2017

Da Karen vågner op efter en bilulykke, kan hun intet huske fra den aften, så da politiet sætter hende i forbindelse med et mord, må hendes mand Tom erkende, at han ikke ved ret meget om den kvinde, som han er gift med. For læsere af psykologiske thrillers.

Tom og Karen lever i et lykkeligt ægteskab i en forstad til New York, men da Karen kører galt og intet kan huske, vendes deres liv på hovedet. En mand er blevet myrdet lige i nærheden af, hvor Karen kørte galt, og politiet retter nu deres opmærksomhed mod hende. Igennem længere tid har Karen haft en mistanke om, at nogen har været i deres hus og flyttet rundt på ting, og sammen med hukommelsestabet og mordanklagen driver det hende længere og længere ud. Hun støtter sig til sin bedste veninde, da Tom kommer mere og mere i tvivl om, hvor godt han egentlig kender sin kone. Men også veninden har en hemmelighed.

Som i en rigtig god thriller har plottet mange tvists undervejs, og som læser burde man vide bedre end at stole helt på de slutninger, man drager. Sympatien skifter frem og tilbage igennem bogen for, hvem er egentlig den skyldige? Karen? Tom? Eller måske veninden? Kan varmt anbefales.

Der er efterhånden udkommet en del thrillers med hjemmet og parforholdet som omdrejningspunkt fx Lejligheden


Kvinden der forsvandt


Naboparret


og Kvinden der forsvandt foruden selvfølgelig forfatterens egen NaboparretDer er efterhånden udkommet en del thrillers med hjemmet og parforholdet som omdrejningspunkt fx Lejligheden og foruden selvfølgelig forfatterens egen NaboparretDer er efterhånden udkommet en del thrillers med hjemmet og parforholdet som omdrejningspunkt fx Lejligheden og Kvinden der forsvandt foruden selvfølgelig forfatterens egen Der er efterhånden udkommet en del thrillers med hjemmet og parforholdet som omdrejningspunkt fx Lejligheden og Kvinden der forsvandt foruden selvfølgelig forfatterens egen Naboparret.

Lektørudtalelse

Af

Rikke Bruun

Litteratursiden.dk [online]

Af

Lene Jensen (f. 1964-04-15)

2018-01-15

Jyllands-posten

Af

Lars Ole Sauerberg

d. 15. mar. 2018

Politiken

Af

Bo Tao Michaëlis

d. 6. jan. 2018

Børsen

Af

Line Rasmussen

2017-12-29


Informationer og udgaver

Lydbog (cd-mp3)

2018

Lydbog (net)

2018

Lydbog (net)

2017

Bog

2017

Ebog

2017