Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

En farlig handel


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

373 sider

Udgivet

2019

Ophav

Meredith Duran(forfatter)

Lotte Follin(oversætter)
Genre og formroman, kærlighedsromaner, romaner
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Lilah Marshall er fast besluttet på at skabe sit et godt liv på trods af sin blakkede opvækst, men så møder hun Viscount Christian Stratton, som har brug for hendes hjælp i en lyssky affære


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. feb. 2019

af

af

Maria Sjøblom

d. 12. feb. 2019

Lilah Marshall er fast besluttet på at skabe sig et godt liv på trods af sin blakkede opvækst. Men så møder hun Viscount Christian Stratton, som har brug for hendes hjælp i en lyssky affære. Victoriansk romance med erotiske undertoner for især kvindelige læsere.

Lilah har haft en hård opvækst i byens hårde forbryderkvarter. Her har hun lært en masse nyttige tricks som fx at dirke låse op. Men nu har hun fået et respektabelt job som værtinde i et velrenommeret auktionshus. Hun har dog lige lovet at gøre sin forbryderiske onkel en sidste tjeneste og stjæle nogle papirer til ham. Den tidligere krigshelt, Christian Stratton, tager hende på fersk gerning. Han holder hånden over Lilah, men kun fordi at han har brug for en endnu større tjeneste. Alle han holder af, bliver nemlig myrdet af en vanvittig morder. Lilah bliver Christian Strattons assistent, og ingen af dem kan kontrollere de upassende følelser, der opstår i mellem dem. Men kærligheden må vige for ikke også at gøre Lilah til en mål for morderen.

Spændende forbryderjagt og kærlighed mellem over- og underklassen. Her er god underholdning i dette selvstændige 3. bind af "Letsindighedens love", der starter med Sommerskandalen. Den charmerende og selvstændige hovedperson, Lilah, er dejligt fanden i voldsk og man kan ikke lade være med at heppe på hendes kamp for et bedre liv.

Kan også anbefales til fans af Lisa Kleypas' bøger, fx Min indtil midnat.Informationer og udgaver

2019

Bog

Meredith Duran

Pretty Ink, 1. udgave

2019

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Mathilde Eusebius

Pretty Ink,AV Forlaget Den Grimme Ælling, 1. udgave

2019

E-bog

Meredith Duran

Pretty Ink, 1. eBogsudgave

2019

Lydbog (online)

indlæser: Mathilde Eusebius

Pretty Ink