Bøger / skønlitteratur til børn / børnesange

En elefant kom marcherende


Beskrivelse


Billedbog. Syng med familiens yngste og gå samtidig på opdagelse blandt de søde dyr og velkendte figurer fra vores allermest elskede, danske børnesange.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. sep. 2017

af

af

Signe Rugtved Andersen

d. 28. sep. 2017

Fire illustrerede og indbydende, små sangbøger, der byder på nogen af de allermest velkendte danske børnesange. Til hyggelige stunder og sprogstimulering for de mindste børn fra omkring 1 1/2 år, derhjemme, i dagplejen og i børneinstitutioner.

Bente Bech føjer med disse fire bøger et miniformat (14 x 14 cm) til sin række af sangbøger. Bøgerne er udført i kraftigt pap og barnet præsenteres for fem-seks danske børnesange henover den enkelte bogs fem opslag. Teksten består udelukkende af sangteksten, der enten kan læses eller synges, og ledsages af Bechs farvelagte helsidesillustrationer. I hver bog er én af sangene valgt som bogtitel, og dennes illustration pryder bogens forside. Sangene tæller både fagtesange, vuggeviser og andre kendte børnesange.

Bøgerne vil fungere godt sammen med familiens yngste. De fremstår robuste, og Bechs farverige og venlige illustrationer spiller - som altid - rigtig godt sammen med sangteksterne, som de giver dybde og mening.

Bente Bech har lavet illustrationer til en lang række billedbøger med børnesange og -rim, og bøgerne her er stilmæssigt helt i tråd med hendes forrige udgivelser, fx Syng sammenBjørnen sover - og andre dyresangeHvis du ser en krokodille - og andre dyresangeSe min kjole. Alle sangene optræder i andre sangbøger for børn, blandt andet i Bjørnen sover - og andre dyresange og Hvis du ser en krokodille - og andre dyresange. Se min kjole er et andet bud på en sangbog i lille formatBente Bech har lavet illustrationer til en lang række billedbøger med børnesange og -rim, og bøgerne her er stilmæssigt helt i tråd med hendes forrige udgivelser, fx Syng sammen. Alle sangene optræder i andre sangbøger for børn, blandt andet i og Hvis du ser en krokodille - og andre dyresange. Se min kjole er et andet bud på en sangbog i lille formatBente Bech har lavet illustrationer til en lang række billedbøger med børnesange og -rim, og bøgerne her er stilmæssigt helt i tråd med hendes forrige udgivelser, fx Syng sammen. Alle sangene optræder i andre sangbøger for børn, blandt andet i Bjørnen sover - og andre dyresange og . Se min kjole er et andet bud på en sangbog i lille formatBente Bech har lavet illustrationer til en lang række billedbøger med børnesange og -rim, og bøgerne her er stilmæssigt helt i tråd med hendes forrige udgivelser, fx Syng sammen. Alle sangene optræder i andre sangbøger for børn, blandt andet i Bjørnen sover - og andre dyresange og Hvis du ser en krokodille - og andre dyresange. er et andet bud på en sangbog i lille format.