Gå til indholdEn dyrebar gave


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

331 sider

Udgivet

2017

genre/form

romanOriginaludgave

2016


Anmeldelser (1)


1. aug. 2016

Et dødsfald i familien betyder nye overraskelser og eventyr for Veronique og hendes tre døtre, i denne nye roman fra vores tids største kærlighedsforfatter. For alle kvindelige læsere af hyggelige trivialromaner.

Da Paul Parker dør, efterlader han sig ekskonen Veronique og deres tre fælles døtre. I testamentet efterlader Paul sig bl.a. et vinslot, et maleri af ukendt herkomst og en chokerende afsløring, som vender op og ned på familiens liv. Imens familien prøver at komme på fode igen efter dødsfaldet, møder Veronique den karismatiske fotograf Adrian, og sammen rejser de rundt i verden og nyder hinandens selskab.

Man får hvad man forventer med Danielle Steels romaner, og denne er ingen undtagelse. Der er kærlighed og drama i stor stil, og selvfølgelig med en lykkelig slutning. Steel skuffer ikke.

Foruden alle Steels tidligere romaner, er den sammenlignelig med Katherine Webbs Arven


En perfekt datter


En mors historie


. Amanda Prowses En perfekt datter og En mors historie har også den perfekte blanding af kærlighed og dramaForuden alle Steels tidligere romaner, er den sammenlignelig med Katherine Webbs Arven. Amanda Prowses og En mors historie har også den perfekte blanding af kærlighed og dramaForuden alle Steels tidligere romaner, er den sammenlignelig med Katherine Webbs Arven. Amanda Prowses En perfekt datter og har også den perfekte blanding af kærlighed og dramaForuden alle Steels tidligere romaner, er den sammenlignelig med Katherine Webbs Arven. Amanda Prowses En perfekt datter og En mors historie har også den perfekte blanding af kærlighed og drama.

Lektørudtalelse

Af

Louise Hede


Informationer og udgaver

Bog

2017

Bog

2016

Bog

2016

Lydbog (net)

2016

Lydbog (cd-mp3)

2016

Ebog

2016