Gå til indholdEn duft af appelsin : forførende fortællinger


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

157 sider

Udgivet

2018

genre/form

novellerOriginaludgave

2018


Beskrivelse


Sanselige, hverdagsrealistiske erotiske noveller


Anmeldelser (1)


6. apr. 2018

Til kvinder (og mænd) er der inspiration til hyrdetimen og diskret stimulation af blodomløbet med denne samling korte, sanselige erotiske historier.

En kvinde og en mand finder sammen på løberuten. En håndværker giver afstressende massage til sin bygherre. To veninder på ferie bevæger sig på kanten af en indbyrdes flirt, men der sker noget helt andet. En almindelig tirsdag på kontoret, men Messenger-beskeder fra kollegaen får pludselig en ny drejning. Ex-manden kommer på besøg ved skumbadstid - og så fremdeles. Hver novelle er ret kort og skildrer et erotisk forløb, der kunne være hentet ud af de flestes hverdag. Der er nogle eksplicitte sexscener, men overvejende i den mere diskrete og bløde ende af skalaen og set med kvindeøjne. Forfatteren er journalist og debuterer her skønlitterært, tidligere har hun skrevet Særligt sensitiv


Tilgiv


, Tilgiv og nogle bøger om folkeskolenEn kvinde og en mand finder sammen på løberuten. En håndværker giver afstressende massage til sin bygherre. To veninder på ferie bevæger sig på kanten af en indbyrdes flirt, men der sker noget helt andet. En almindelig tirsdag på kontoret, men Messenger-beskeder fra kollegaen får pludselig en ny drejning. Ex-manden kommer på besøg ved skumbadstid - og så fremdeles. Hver novelle er ret kort og skildrer et erotisk forløb, der kunne være hentet ud af de flestes hverdag. Der er nogle eksplicitte sexscener, men overvejende i den mere diskrete og bløde ende af skalaen og set med kvindeøjne. Forfatteren er journalist og debuterer her skønlitterært, tidligere har hun skrevet Særligt sensitiv, og nogle bøger om folkeskolenEn kvinde og en mand finder sammen på løberuten. En håndværker giver afstressende massage til sin bygherre. To veninder på ferie bevæger sig på kanten af en indbyrdes flirt, men der sker noget helt andet. En almindelig tirsdag på kontoret, men Messenger-beskeder fra kollegaen får pludselig en ny drejning. Ex-manden kommer på besøg ved skumbadstid - og så fremdeles. Hver novelle er ret kort og skildrer et erotisk forløb, der kunne være hentet ud af de flestes hverdag. Der er nogle eksplicitte sexscener, men overvejende i den mere diskrete og bløde ende af skalaen og set med kvindeøjne. Forfatteren er journalist og debuterer her skønlitterært, tidligere har hun skrevet Særligt sensitiv, Tilgiv og nogle bøger om folkeskolen.

Dejligt sanselige og hverdagsnære fortællinger om den erotik, man kan gå og drømme om, og som nogle gange sker, hvis man er heldig. Nok den bedste, mest realistisk afbalancerede samling, jeg endnu har set fra en dansk forfatter. I mange af historierne er det sexuelle mere antydet end udpenslet, men det virker alligevel.

Bogen er mest på linje med Udsøgt


Prøverummet


og Prøverummet, der også har fokus på erotisk hverdagsrealismeBogen er mest på linje med Udsøgt og , der også har fokus på erotisk hverdagsrealismeBogen er mest på linje med Udsøgt og Prøverummet, der også har fokus på erotisk hverdagsrealisme.

Lektørudtalelse

Af

Annemette Schønberg Johnsen


Informationer og udgaver

Punktskrift

2020

Lydbog (cd-mp3)

2019

Lydbog (net)

2019

Lydbog (net)

2018

Bog

2018

Ebog

2018