Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

En del af os : roman

Del 2 af Resten af migDetaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

262 sider

Udgivet

2019

Ophav

Amanda Maxlyn(forfatter)
Genre og formroman
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Aundrea og Parker elsker hinanden og nyder at Aundrea er erklæret rask efter kræftsygdommen. Men de kæmper begge med at finde modet til at stifte familie, når døden har været så tæt inde på livet


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. aug. 2018

af

af

Maria Sjøblom

d. 20. aug. 2018

21-årige Aundrea McCall har haft kræft siden hun var 17. Hun drømmer om at slippe for diagnosen bare for en enkelt aften. Men en one night stand bliver til kærlighed, og kærligheden bliver til kampen for et normalt liv. Rørende, sørgelig og erotisk ny young adult-serie for især unge kvinder.

Aundrea er flyttet hjem til sin søster for at være i nærheden af hospitalets eksperimenterende kræftbehandling. I "Resten af mig" går hun i byen for at nyde friheden fra sygdommen bare en enkelt aften. Men da hun møder den lækre dyrlæge, Parker, kan hun ikke glemme ham igen. Kan man tro på en fremtid, når man ikke er sikker på at blive ret gammel? "En del af os" er en fortsættelse af historien om Aundrea og Parker. De kæmper begge med at finde modet til at stifte familie, når døden har været så tæt inde på livet.

Lækker erotik blandet med en cocktail af kemobehandlinger, alvorlig sygdom og stor kærlighed. Det burde ikke være foreneligt, men fungerer rigtigt godt. Forfatteren har skrevet 2. del på opfordring fra læserne og handlingen her fungerer kun som supplement til 1. del. Forsiden signalerer den gængse kærlighedslitteratur og ikke at der også tages et alvorligt emne op.

Dette er en mere moden og virkelighedsnær udgave af Greens En flænge i himlenForbandede kærlighed


. Colleen Hoovers Forbandede kærlighed er mindst lige så sørgeligDette er en mere moden og virkelighedsnær udgave af Greens En flænge i himlen. Colleen Hoovers er mindst lige så sørgelig.Informationer og udgaver

2019

Bog

Amanda Maxlyn

Palatium Books, 2. udgave

2018

Bog

Amanda Maxlyn

Palatium Books, 1. udgave

2018

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Johanne Lykke

AV Forlaget Den Grimme Ælling

2018

E-bog

Amanda Maxlyn

Palatium Books, 1. udgave

2019

Lydbog (online)

indlæser: Johanne Lykke

Nota

2018

Lydbog (online)

indlæser: Johanne Lykke

Palatium Books