Gå til indholdEn charmerende nabo


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

324 sider

Udgivet

2022

Originaludgave

2022


Beskrivelse


En varm sommerdag får 15-årige Will et glimt af sin drømmepige, samme dag som han opdager, at han er uønsket af sin familie. 16 år senere arver han overraskende en lejlighed i samme ejendom, som drømmepigen, Nora, bor i. Feel good for alle læsere af søde kærlighedsromaner


Anmeldelser (1)


21. jan. 2022

En varm sommerdag får 15-årige Will et glimt af sin drømmepige, samme dag som han opdager, at han er uønsket af sin familie. 16 år senere arver han overraskende en lejlighed i samme ejendom, som drømmepigen, Nora, bor i. Feel good for alle læsere af søde kærlighedsromaner.

Nora har tilbragt mange somre i sin bedstemors lejlighed, da hendes forældre ikke havde tid til at tage sig af hende. Da Nora arver lejligheden efter bedstemorens død, flytter hun ind og fortsætter med at tage sig af alle beboerne i ejendommen, som næsten føles som en lille familie. Da Will uventet arver en af lejlighederne i ejendommen, håber Nora at han vil blive en del af beboernes fællesskab. Men for ham repræsenterer lejligheden barndommens svigt og han vil i stedet udleje den til forskellige mennesker i kortere perioder. Beboerne i ejendommen forsøger ellers at lokke ham ind i fællesskabet med alt fra hjemmelavet mad til digtoplæsninger i gårdhaven. Selv ikke Wills betagelse af Nora, kan få ham til at skifte mening. Men så bliver Nora syg og har brug for Wills hjælp.

Sød og underholdende roman af den amerikanske bestseller forfatter, som dog ikke helt får historien til at føles vedkommende i denne omgang. Et lidt for fortænkt plot om et uforløst møde som teenagers, reddes dog en smule i land af den søde efterfølgende kærlighedshistorie.

Et møde i teenagetiden ændrer også livet for hovedpersonerne i Den første kærlighed


af Josie LloydEt møde i teenagetiden ændrer også livet for hovedpersonerne i Den første kærlighed af Josie Lloyd.

Lektørudtalelse

Af

Maria Sjøblom


Informationer og udgaver

Bog

2022

Lydbog (net)

2022

Ebog

2022