Gå til indholdEn arbejdsnarkomans bekendelser


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

221 sider

Udgivet

2010

genre/form

erindringerOriginaludgave

2010


Beskrivelse


Tidligere direktør i reklamebranchen, Hanne Feldthus (f. 1961) fortæller om hvordan hun gjorde kometkarriere og hvordan arbejdet blev det vigtigste i hendes liv, lige indtil den dag hun er udbrændt og går ned med stress


Anmeldelser (7)


15. feb. 2010

Bogen henvender sig til læsere, der har oplevet stress eller arbejdsnarkomani enten selv eller i den nærmeste omgangskreds, men det er også en beskrivelse af et spændende arbejdsliv og som sådan henvender den sig til et bredere publikum.

Hanne Feldthus fortæller i denne bog om sin karriere hos først Q8 og siden ved et kendt reklamebureau. Hun fortæller om et liv, hvor karrieren fylder mere og mere, og hvor hun bliver arbejdsnarkoman - afhængig af adrenalinsuset og anerkendelsen. Jobbet fylder efterhånden så meget, at det koster parforholdet, og senere bliver konsekvensen et meget højt blodtryk. Advarselslamperne ignoreres med den konsekvens, at kroppen og psyken til sidst brænder helt ud, og vi får historien om 9 måneders kamp for at komme ud på den anden side. Fra konstant at bryde i gråd er forfatteren i dag selvstændig kommunikationsrådgiver, forfatter og klummeskribent. Bogens stil er ligefrem og ærlig. Forfatteren har tidligere udgivet Den stensikre vej til fiasko, 2008 om at undgå fiasko og nederlag i arbejdslivet.

I Jeg havde lagt alle viskestykkerne sirligt sammen - i køleskabet, 2009 fortæller 10 kvinder om deres oplevelser med stress. Pernille Rosenkrantz-Theil fortæller i samtalebogen Ned og op med stress, 2009 om sine erfaringer med stress.

Hvad enten man selv har stress og arbejdsnarkomani inde på livet eller der er en i omgangskredsen, er her en øjenåbner med gode råd til, hvordan man kan komme videre og få et velfungerende liv på den anden side.

Lektørudtalelse

Af

Rikke Bruun

Jyllands-posten

Af

Lone Nørgaard

d. 25. feb. 2010

Weekendavisen

Af

Helle Broberg Nielsen

d. 26. feb. 2010

Kristeligt dagblad

Af

Dorte Remar

d. 19. dec. 2009

Journalisten

Af

Margrethe Lyngs Mortensen

2010, nr. 4

Lederne

Af

LPL

Årg. 94, nr. 2 (2010)

Berlingske nyhedsmagasin

Af

Finn Serup Jensen

2010, nr. 9


Informationer og udgaver

Ebog

2011

Bog

2010