Gå til indholdEn aften i august


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

348 sider

Udgivet

2021

Originaludgave

2021


Beskrivelse


En tidligere spedalsk kvinde kan vende tilbage til familien på Kreta, men op til den store genforeningsfest bliver alt ødelagt på grund af lidenskab, utroskab og jalousi. For læsere af tragiske og dramatiske familieromaner


Anmeldelser (1)


24. jun. 2021

En tidligere spedalsk kvinde kan vende tilbage til familien på Kreta, men op til den store genforeningsfest bliver alt ødelagt på grund af lidenskab, utroskab og jalousi. For læsere af tragiske og dramatiske familieromaner.

I 1957 kan Maria vende helbredt hjem til Kreta fra Spinalonga, de spedalskes ø. Her bor hendes smukke og livfulde søster Anna på godset sammen med sin lidt stive mand Andreas, og sammen har de en lille datter. Eller har de? Anna har et hemmeligt forhold til Andreas fætter Manolis, som tidligere var forlovet med Maria, og i periferien er Antonis, som også har været betaget af søstrene. Et affektdrab ændrer alt for personerne omkring familien, og romanen følger dem i deres forsøg på igen at vinde fodfæste i livet. Det er en selvstændig opfølger, eller snarere optakt, til Victoria Hislops bestseller Øen


, som udkom på dansk i 2011I 1957 kan Maria vende helbredt hjem til Kreta fra Spinalonga, de spedalskes ø. Her bor hendes smukke og livfulde søster Anna på godset sammen med sin lidt stive mand Andreas, og sammen har de en lille datter. Eller har de? Anna har et hemmeligt forhold til Andreas fætter Manolis, som tidligere var forlovet med Maria, og i periferien er Antonis, som også har været betaget af søstrene. Et affektdrab ændrer alt for personerne omkring familien, og romanen følger dem i deres forsøg på igen at vinde fodfæste i livet. Det er en selvstændig opfølger, eller snarere optakt, til Victoria Hislops bestseller Øen, som udkom på dansk i 2011.

Farverig underholdningsroman, som savner den friskhed, der kendetegner 'Øen.'' Handlingen udvikler sig langsomt og forudsigeligt, og personerne overrasker aldrig for alvor. Mindre kan også gøre det, men Victoria Hislops mange fans vil nok alligevel føle sig en kende skuffet.

Til læsere af fx Lucy Dillon, Anna Fredriksson, Kate Morton, Jojo Moyes og Lucinda Riley.

Lektørudtalelse

Af

Lone Krøgh


Informationer og udgaver

Bog

2021

Lydbog (cd-mp3)

2021

Lydbog (net)

2021

Ebog

2021