Gå til indholdEmilie og Esteban


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

250 sider

Udgivet

2013

genre/form

romanOriginaludgave

2013


Beskrivelse


Sille er på slankekur med hjælp fra Emilie. Hun opdager at Emilie sulter sig og planlægger sammen med Ginny og Sophia at konfrontere Emilie. Men det går ikke så godt og Emilie rejser over til sin mormor. Veninderne vil gerne hjælpe Emilie. Men hvad skal der til?


Anmeldelser (1)


26. mar. 2013

Sjette del af pigeserien Kys og kanel til piger mellem 10 og 13 år. Følger de fem tidligere bøger i serien mhp. stil, layout, forside og sprog.

Sille vil gerne tabe sig og Emilie er blevet hendes coach. Hun sætter en dagsorden med mere træning og sundere spisevaner. Der er dog en udfordring ved projekt slankekur, og det er at Sille er vild med kage, pizza og lignende usunde fødevarer, og når Emilie ikke er i nærheden, glemmer Sille at spise sundt. Emilie derimod går så meget op i sin egen kur, at hun nærmest ingenting spiser, og da de tre andre piger opdager dette og konfronterer hende med, at de ved, at hun sulter sig, bliver hun sur og flygter over til sin mormor. Sille er ikke rigtig vild med nogen, og det nager hende at Lukas har fået en ny kæreste. Derudover er de andre piger optaget af hver deres forelskelse; Ginny i Joe, Sophia i Jerome og Emilie i Esteban. Esteban er en internathund, som Emilie har kastet sin kærlighed på. Men får hun lov til at få en hund, når hendes mor lige har fået en ny kæreste, og hendes far og hans kæreste snart skal have en lille baby?.

Der er mange gode serier for pigerne, fx Finderups Emmy-serie, Løkkegaards Knus-klubben og Löfgren-Mårtensons serie om Sofie. 3'eren i sidstnævnte serie handler også om anoreksi.

Jeg er vild med Sille og hendes veninder. Denne bog lever fint op til resten af serien. Silles på den ene side usikre og egocentrerede og på den anden side kærlige og ansvarsfulde opførsel vil vække genklang hos de unge piger.

Lektørudtalelse

Af

Pia Petersen


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2017

Lydbog (net)

2014

Lydbog (cd-mp3)

2014

Lydbog (cd)

2014

Bog

2013

Ebog

2013