Gå til indholdElskerinden


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

175 sider

Udgivet

2018

genre/form

romanOriginaludgave

2017


Anmeldelser (1)


21. aug. 2017

Hed og hurtigt læst trilogi af Maya Banks, dronningen af erotisk romantik. Denne gang følger vi de 3 rige, græske Anetakis-brødre. For især yngre kvindelige fans af erotisk romantik.

"Løgn og lykke" handler om Chrysander Anetakis, den stenrige ejer af familiens luksuriøse hotelkæde. Chrysander har tidligere smidt sin elskerinde, Marley, ud, da han mistænkte hende for at stjæle forretningshemmeligheder. Da Marley så bliver fundet gravid og med hukommelsestab, må han overveje om de kan finde tilliden og kærligheden igen. Theron Anetakis er en mand, der følger sin mål. Han har udvalgt sig en hustru af en god familie og er parat til at slå sig ned. Men så kommer den lidenskabelige Isabella stormende ind i hans liv i "Elskerinden". Sidste del af trilogien,"En hemmelig affære", handler om Piers, der lægger låg på alle sine følelser efter et voldsomt svigt. Han har et et one night stand med den smukke Jewel. Men nogle måneder senere vender hun tilbage og har desperat brug for hans hjælp.

Trilogien er oprindeligt udgivet i den amerikanske forslagsserie "Silhouette Desire". Historierne er overfladiske, ligesom sexscenerne ikke er nær så hede, som forfatteren ellers er kendt for. Men Maya Banks kan virkelig sit kram og her er underholdning fra første til sidste side.

Der er mindre sex her end i andre bøger af forfatteren. Trilogien kan beskrives som den hede "Enforcers"-serie, der starter med Besat


, kombineret med Danielle Steel og forlagsserien HarlequinDer er mindre sex her end i andre bøger af forfatteren. Trilogien kan beskrives som den hede "Enforcers"-serie, der starter med Besat, kombineret med Danielle Steel og forlagsserien Harlequin.

Lektørudtalelse

Af

Maria Sjøblom


Informationer og udgaver

Bog

2018

Bog

2017

Ebog

2017