Gå til indholdElsker mig for evigt : 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

192 sider: ill. (nogle i farver)

Udgivet

2020

Originaludgave

2015


Beskrivelse


Selvhjælps- og inspirationsbog til kvinder, der vil finde sig til rette i rollen som single. Med øvelser


Anmeldelser (2)


27. nov. 2015

Selvhjælps- og inspirationsbog til kvinder, der vil finde sig til rette i rollen som single.

"Elsker mig for evigt" slår fast, at et liv som singlekvinde ikke bare er en livsfase der skal overstås, men sagtens kan være en tilvalgt livsstil rig på mening, gode relationer og et aktivt sexliv. Forudsat altså, at man er opsøgende, arbejder med sig selv og ikke sidder hjemme og venter på at blive reddet af en mand. Forfatterparret, der er henholdsvis psykolog og journalist, giver 12 gode råd, som suppleres med små øvelser. Desuden interviewes 12 singlekvinder om deres livsvalg og op- og nedture.

Bogens pointer om at forholde sig aktivt og reflekterende til tilværelsen vil være anvendelige for målgruppen og såmænd også andre. Pointerne formidles i et letlæst, hverdagsagtigt og en kende ordrigt sprog. Billedsiden er flot, med gode portrætter af de interviewede kvinder.

Guide til et skønt singleliv


Singler


behandler emnet mere humoristisk, mens Singler behandler emnet seriøst og medtager såvel fordele som ulemper ved singlelivetGuide til et skønt singleliv behandler emnet mere humoristisk, mens behandler emnet seriøst og medtager såvel fordele som ulemper ved singlelivetGuide til et skønt singleliv behandler emnet mere humoristisk, mens Singler behandler emnet seriøst og medtager såvel fordele som ulemper ved singlelivet.

Lektørudtalelse

Af

Kirstine Hagen Thomasen

Berlingske tidende

Af

Anne Sophia Hermansen

d. 12. dec. 2015


Informationer og udgaver

Bog

2020

Bog

2015

Ebog

2015