Gå til indholdElsker, elsker ikke


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

381 sider

Udgivet

2020

Originaludgave

2019


Anmeldelser (2)


27. maj. 2019

Et tilfældigt møde mellem Rachel og Andy som 8-årige bliver startskuddet på et helt livs tilfældige møder. Men kan kærligheden trives, når de kommer fra helt forskellige kår? Feel good roman for både yngre og voksne fans af kærlighedsromaner.

Rachel kommer fra en velstillet jødisk familie. Hun er født med en hjertesygdom, som betyder at hun skal være indlagt en stor del af sin barndom. På hospitalets skadestue møder hun Andy, som har brækket sin arm. Hans mor er taget ud og feste, så han er helt alene. 8-årige Rachel trøster den sølle dreng, som aldrig glemmer hendes barmhjertige handling. Andy vokser op i fattigdom og et i kærlighedsløst hjem, men prøver at kæmpe sig ud af den sociale arv. Venskabet bliver til forelskelse, da Rachel og Andy mødes som unge. Alligevel kommer deres forskellige baggrunde til at spænde ben for deres forhold gennem de næste mange årtier. Rachel og Andy fortæller hver deres historie i kapitler, der følger dem igennem 30 år.

Jennifer Weiner er en af chic lit'ens ukronede dronninger, men her kommer der mere dybde på handlingen. Romanen tegner et godt portræt af de store sociale forskelle i USA, men kommer også helt ind under huden på 2 menneskers udvikling fra barn til voksen. Alt sammen selvfølgelig tilsat store følelser og en romantisk slutning.

Fans vil også elske Colleen Hoovers 9. november


, der skildrer et ungt pars tilfældige møder gennem 5 årFans vil også elske Colleen Hoovers 9. november, der skildrer et ungt pars tilfældige møder gennem 5 år.

Lektørudtalelse

Af

Maria Sjøblom

Litteratursiden.dk [online]

Af

Jette S. F. Holst

2019-07-11


Informationer og udgaver

Bog

2020

Bog

2019

Lydbog (net)

2019

Ebog

2019