Bøger / faglitteratur

Elsk jer glade! : om parforhold, følelser og sex


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
113 sider
Udgivet
2016
Ophav

Beskrivelse


Om at styrke kommmunikationen og lidenskaben i parforholdet.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. okt. 2016

af

af

Inger Nygaard Kaad

d. 12. okt. 2016

Fagbog om sexlivets glæder og vigtigheden af et varmt sexliv. For voksne med interesse i at bevare eller styrke sexlivet.

Bog skrevet af forfatterpar med mange års erfaring som undervisere på parseminarer/PREP-kurser. Bogen indeholder de vigtigste elementer fra deres undervisning og cases fra deres deltagere på kurserne. Emnerne er mange, lige fra hvordan man gør sin mand/kvinde glad, til kærlighedssprog, faresignaler, pornografi og utroskab m.m.

Lille, letlæst bog skrevet i et meget forståeligt hverdagsdansk med gode eksempler. Bogen når godt omkring mange emner, men når i kraft af sin lille størrelse ikke i dybden med det enkelte emne. Bogens mange små kapitler kan være en appetitvækker til at søge mere information om de emner, der vækker læserens interesse.

En virkelig anbefalelsesværdig parforholdsbog, der også tager udgangspunkt i PREP er Pas på parforholdetTal sammen!. Ud over denne kan Tal sammen! anbefales - den har fokus på parrets evne til at samtaleEn virkelig anbefalelsesværdig parforholdsbog, der også tager udgangspunkt i PREP er Pas på parforholdet. Ud over denne kan anbefales - den har fokus på parrets evne til at samtale.