Gå til indholdBøger / faglitteratur / vejledninger

Elsk dit hjem


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

249 sider: ill. i farver

Udgivet

2010

Ophav

Ranvita La Cour(forfatter)

Rishi(illustrator)
Genre og formvejledninger
Målgruppe

til voksne


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. aug. 2009

af

af

Anne-Mette Lerche

d. 26. aug. 2009

En helt igennem feminin bog, både i udtryk og indhold, henvendt til kvinder i alle aldre, der interesserer sig for feng shui og boligindretning.

Elsk dit hjem er en patenteret metode inden for boligindretning, som bogens forfatter har sammensat af psykologiske, æstetiske og spirituelle principper, så der indrettes både for øjet, sindet og sjælen. Forfatteren er uddannet inden for feng shui, og hendes stil bærer også præg af at være inspireret af dette. Forfatteren gennemgår 98 gode råd fra "a-z" om hvordan et hjem ikke bare SER godt ud men også FØLES godt, og forrest i bogen ses et alfabetisk register over rådene. Til hvert emne hører nogle spørgsmål eller "inspiration" som forfatteren kalder det, som læseren kan reflektere over i forhold til sin egen boligsituation. Der er naturligvis lækre billeder i bogen, men det er ikke så meget dem der er i fokus, som opfordringen til læserens egen erkendelse af, at man kan forandre sit liv ved at forandre sit hjem.

Der findes flere andre bøger om feng shui og boligindretning, men ingen der beskriver "Elsk dit hjem"-metoden.

En lækker inspirationsbog for den spirituelt interesserede kvinde, der ønsker at reflektere over boligindretning, som noget der kan give yderligere energi til livet. Det lyserøde og hvide omslag med den gyldne skrift, vil passe ind i et ethvert "Elsk dit hjem"-hjem, som "coffee table book".Informationer og udgaver

2010

Bog

Illustrator: Rishi

Gyldendals Bogklubber, 1. bogklubudgave

2009

Bog

Illustrator: Rishi

Nyt Nordisk Forlag

2019

Lydbog (net)

Ranvita La Cour

Borgen

2010

Lydbog (cd-mp3)

mp3

Nyt Nordisk Forlag