Gå til indholdElsk din (overgangs)alder : din guide til et stærkere, sundere og sjovere liv


Detaljer

Seneste udgave, bog


Beskrivelse


Sundhedsbog til kvinder midt i livet med fokus på konkrete og brugbare redskaber til at møde fysiske og psykiske forandringer i overgangsalderen. Derudover interview med 10 kendte kvinder og eksperter, som alle deler ud af deres ekspertise og erfaringer


Anmeldelser (1)


8. nov. 2019

Inspirations- og brugsbog til en overgangsalder med fysisk og psykisk overskud. Egnet til alle kvinder midt i livet.

Hormoner, kost, søvn, motion, sex og psyke. De fleste kvinder oplever, at der på disse områder sker forandringer, når de er omkring de 50. Eksperter indenfor hvert deres område deler i denne bog ud af deres viden og erfaringer med problematikker af psykisk såvel som fysisk karakter, der typisk opstår når kvinder er midtvejs i livet. Der serveres ikke nogen quick fixes på overgangsalderens trængsler. Til gengæld er der masser af erfarings- og evidensbaserede viden samt gode råd til en række livsstils-ændringer, der kan gøre overgangsalderen til en skøn og givende periode. Forfatterne Gitte Høj og Lone Gjørtsvang er begge journalister med interesse for kvinder og sundhed. Gitte Høj har tidligere været medforfatter til bøger om kost, fertilitet og motion.

Inspirerende og brugbar bog. Det er meget troværdigt, at forfatterne såvel som de deltagende eksperter alle er kvinder midt i livet.

Søs Wollesen står bag det lægefaglige værk: Befri os fra flere hedeture


Overgangsalderen


Kvinder i overgang


Naturlig overgangsalder


og er desuden medforfatter til kogebøger, der henvender sig til kvinder i overgangsalderen. Lotte Hvas ́ Overgangsalderen bør også nævnes, og søger man en mere alternativ tilgang kan Kvinder i overgang og Naturlig overgangsalder anbefalesSøs Wollesen står bag det lægefaglige værk: Befri os fra flere hedeture og er desuden medforfatter til kogebøger, der henvender sig til kvinder i overgangsalderen. Lotte Hvas ́ bør også nævnes, og søger man en mere alternativ tilgang kan Kvinder i overgang og Naturlig overgangsalder anbefalesSøs Wollesen står bag det lægefaglige værk: Befri os fra flere hedeture og er desuden medforfatter til kogebøger, der henvender sig til kvinder i overgangsalderen. Lotte Hvas ́ Overgangsalderen bør også nævnes, og søger man en mere alternativ tilgang kan og Naturlig overgangsalder anbefalesSøs Wollesen står bag det lægefaglige værk: Befri os fra flere hedeture og er desuden medforfatter til kogebøger, der henvender sig til kvinder i overgangsalderen. Lotte Hvas ́ Overgangsalderen bør også nævnes, og søger man en mere alternativ tilgang kan Kvinder i overgang og anbefalesSøs Wollesen står bag det lægefaglige værk: Befri os fra flere hedeture og er desuden medforfatter til kogebøger, der henvender sig til kvinder i overgangsalderen. Lotte Hvas ́ Overgangsalderen bør også nævnes, og søger man en mere alternativ tilgang kan Kvinder i overgang og Naturlig overgangsalder anbefales.

Lektørudtalelse

Af

Pernille Poulsen


Informationer og udgaver

Ebog

2022

Lydbog (net)

2022

Bog

2019