Bøger / faglitteratur

Elsk alt : og lad kærlighedens healende kraft transformere dig


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
229 sider
Udgivet
2017
Ophav

Beskrivelse


Mød alt, hvad der kommer på din vej, med kærlighed. For på denne måde kan du åbne dit hjerte og hermed vokse på det spirituelle plan. Med healende mantraer og øvelser.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. feb. 2017

af

af

Merete Trap

d. 20. feb. 2017

"Elsk alt, der opstår". Fire små ord, med stor betydning. For på denne måde kan du åbne dit hjerte, og hermed vokse på det spirituelle plan. For en bred gruppe af spirituelt interesserede læsere, der gerne vil selvudvikle.

Bogen rummer 13 kapitler, der har overskrifter som fx "Starten på din kærlighedsrevolution", "Sammensmeltning af sind og hjerte" og "Opstigen: Klodens opvågning". Matt Kahn oplever sig selv som en kanal for en højere sandhed, og denne bog er bygget op omkring hans indsigter og personlige oplevelser, krydret med healende mantraer og øvelser som læseren kan udføre. Amerikanske Matt Kahn er spirituel lærer, healer og forfatter. Dette er hans første udgivelse på dansk.

I denne bog er der fokus på kærlighed. Gennem det at elske alt, kan man bruge kærlighedens kraft til at udvikle sig selv. Bogens budskaber er sympatiske, og fokus er holdt på selvudvikling via bla. kærlighed, empati og ærlighed. Bogen er skrevet i et flydende sprog, og kan både bladrelæses til inspiration eller læses grundigt i ét stræk. Nogle vil sandsyndligvis finde den lidt amerikansk, men ser man bort fra dette, er det en rigtig fin og brugbar udgivelse.

Kan sammenlignes med andre spirituelle udgivelser, som har fokus på selvudvikling via kærlighed, empati og tilgivelse. Her kan fx nævnes Et kursus i kærlighedTilgivelsens vinger samt Tilgivelsens vingerKan sammenlignes med andre spirituelle udgivelser, som har fokus på selvudvikling via kærlighed, empati og tilgivelse. Her kan fx nævnes Et kursus i kærlighed samt .