Gå til indholdEl grande monetos


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

140 sider: ill. (nogle i farver)

Udgivet

2019

genre/form

roman,

spændingOriginaludgave

2019


Beskrivelse


Verdensmesterskabet nærmer sig, men der er noget galt med den ene af Tims holdkammerater, og han skal snart foretage et valg om, hvad der vigtigst for ham i livet


Anmeldelser (2)


9. apr. 2019

Tim nærmer sig verdenmesterskabet med sit hold, men der er noget helt galt med en af hans medspillere. For de 9-12-årige der har læst de foregående 6 bind i "Gamerz"-serien.

Dette er 7. bind i serien "Gamerz". Tim har opnået næsten alt han nogensinde har drømt om. Han er blevet professionel, han tjener en masse penge og hans skal snart kæmpe om verdensmesterskabet. Men da en af hans holdkammerater bliver syg, opdager han, at der måske er noget der er vigtigere end at være berømt. Det er endnu en gang Jan Solheim der har illustreret.

Tims liv udvikler sig endnu en gang i en dramatisk retning, og det er endnu et godt bind i serien. Kasper Hoff er en fantastisk historiefortæller som tager sine gamer-læsere alvorligt, og leverer endnu et uhyre spændende og velfortalt kapitel i sin fortælling om Tim og hans venner.

De titler, der behandler emnet om unge computerspillere bedst lige nu er Emil Blichfeldts Kobbernøglen


Zoltars Krypt


og Helle Perriers Zoltars KryptDe titler, der behandler emnet om unge computerspillere bedst lige nu er Emil Blichfeldts Kobbernøglen og Helle Perriers De titler, der behandler emnet om unge computerspillere bedst lige nu er Emil Blichfeldts Kobbernøglen og Helle Perriers Zoltars Krypt.

Lektørudtalelse

Af

Martin W Hansen

Weekendavisen

Af

Emil Blichfeldt

d. 20. sep. 2019


Informationer og udgaver

Bog

2019

Lydbog (cd-mp3)

2019

Lydbog (net)

2019

Ebog

2019