Gå til indholdEksploderende skadedyr


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

526 sider

Udgivet

2019

Originaludgave

2018


Beskrivelse


Efterforskningslederen Roland Triel er på jagt efter endnu en uhyggelig seriemorder. Samtidig kidnapper den psykopatiske dobbeltkønnede morder Inge Renee Janné Triels datter Andrea


Anmeldelser (1)


26. sep. 2018

Så er der atter dømt høj-spænding tilsat en god knivspids horror, når Jürgensens serie-hovedperson efterforskningslederen Roland Triel er på jagt efter endnu en uhyggelig seriemorder. Bredt til spændingslæsere og en selvfølge, hvis du allerede sluger Jürgensens krimiserie.

I femte del af serien "En roland Triel krimi", med Roland Triel som hovedperson bliver en makaber mordscene afsløret. En narkoman findes bundet og myrdet i en lejlighed som ydermere er sprængt i luften. En seriemorder, som kalder sig "Sweeperen" er tilsyneladende godt i gang med en række seriemord måske som en slags selvtægtshandling? Samtidig kidnapper den psykopatiske dobbeltkønnede morder Inge Renee Janné Triels datter Andrea. Og det i grum kompagniskab med sin mormor, som måske også har mord på hjernen og samvittigheden. Inge Renee huserer allerede i Hviskende lig


Løbende tjener


. Kan Triel mon nå at stoppe seriemorderen og redde sin datter fra kidnappernes kløer? Dennis Jürgensen, som ikke mindst er anerkendt for sine børne- og ungdomsbøger, begyndte sin spændingsserie til voksne med Løbende tjenerI femte del af serien "En roland Triel krimi", med Roland Triel som hovedperson bliver en makaber mordscene afsløret. En narkoman findes bundet og myrdet i en lejlighed som ydermere er sprængt i luften. En seriemorder, som kalder sig "Sweeperen" er tilsyneladende godt i gang med en række seriemord måske som en slags selvtægtshandling? Samtidig kidnapper den psykopatiske dobbeltkønnede morder Inge Renee Janné Triels datter Andrea. Og det i grum kompagniskab med sin mormor, som måske også har mord på hjernen og samvittigheden. Inge Renee huserer allerede i Hviskende lig. Kan Triel mon nå at stoppe seriemorderen og redde sin datter fra kidnappernes kløer? Dennis Jürgensen, som ikke mindst er anerkendt for sine børne- og ungdomsbøger, begyndte sin spændingsserie til voksne med I femte del af serien "En roland Triel krimi", med Roland Triel som hovedperson bliver en makaber mordscene afsløret. En narkoman findes bundet og myrdet i en lejlighed som ydermere er sprængt i luften. En seriemorder, som kalder sig "Sweeperen" er tilsyneladende godt i gang med en række seriemord måske som en slags selvtægtshandling? Samtidig kidnapper den psykopatiske dobbeltkønnede morder Inge Renee Janné Triels datter Andrea. Og det i grum kompagniskab med sin mormor, som måske også har mord på hjernen og samvittigheden. Inge Renee huserer allerede i Hviskende lig. Kan Triel mon nå at stoppe seriemorderen og redde sin datter fra kidnappernes kløer? Dennis Jürgensen, som ikke mindst er anerkendt for sine børne- og ungdomsbøger, begyndte sin spændingsserie til voksne med Løbende tjener.

Endnu en fremragende moppedreng af en spændingsroman, hvor Jürgensen efter min mening udbygger sin status som en spændingsforfatter, der snildt kan måle sig med de bedste.

Jeg kommer både til at tænke på spændingen som hos en Jo Nesbø og på gyset hos en mester som Stephen King eller skildringer af seriemorderens snørklede psyke hos Thomas Harris.

Lektørudtalelse

Af

Carsten Güllich-Nørby


Informationer og udgaver

Lydbog (cd-mp3)

2021

Bog

2019

Bog

2018

Punktskrift

2019

Lydbog (net)

2019

Lydbog (net)

2018

Ebog

2018