Gå til indholdBøger / faglitteratur / strikkeopskrifter

Egostrik


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

161 sider: ill. i farver ; 28 cm

Udgivet

2017

Ophav

Lene Holme Samsøe(forfatter, idé, designer, opskrifter)

Sisse Langfeldt(illustrator)

Signe Strømgaard(illustrator)
Genre og formstrikkeopskrifter, opskrifter, mønstre, strikkemønstre
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


32 opskrifter på strik til kvinder, f.eks. cardigans, bluser, jakker, nederdele og tørklæder


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. dec. 2017

af

af

Annemette Schønberg Johnsen

d. 1. dec. 2017

Hyggestunder med strikketøj er selvforkælelse. Her finder du opskrifter på lækre trøjer mm. til kvinder, i sværhedsgrader, der passer de fleste.

Den kendte strikkebogsforfatter introducerer bogen med at lægge vægt på det særlige, der er ved at strikke til sig selv, og den fornøjelse, det er at strikketøjet varer i længere tid end når man strikker til børn. Bogen indeholder især opskrifter på bluser og cardigans, men også en nederdel og et tørklæde. 2 modeller er tidligere udgivet i børnestørrelse, nu opskaleret til voksne. Den ene af disse har fået nyt navn. Kort introduktion til det tekniske. Bogen er trykt på ret kraftigt mat papir og har mange farvefotos.

Lækker strikkebog med en sjov og lidt anderledes indgang, begrebet egostrik. Trøjerne er i forfatterens kendte stil, let og feminin, enkelt udtryk og alligevel med fine mønsterdetaljer. Fint tryk og layout.

Forfatterskabet tæller 16 strikke- og hæklebøger, heraf 3 med opskrifter til kvinder: Feminin strikMere feminin strik


Suveræn strik på den feminine måde


Silke


, Mere feminin strik og Suveræn strik på den feminine måde. Desuden, sammen med Jytte Slente, SilkeForfatterskabet tæller 16 strikke- og hæklebøger, heraf 3 med opskrifter til kvinder: Feminin strik, og Suveræn strik på den feminine måde. Desuden, sammen med Jytte Slente, SilkeForfatterskabet tæller 16 strikke- og hæklebøger, heraf 3 med opskrifter til kvinder: Feminin strik, Mere feminin strik og . Desuden, sammen med Jytte Slente, SilkeForfatterskabet tæller 16 strikke- og hæklebøger, heraf 3 med opskrifter til kvinder: Feminin strik, Mere feminin strik og Suveræn strik på den feminine måde. Desuden, sammen med Jytte Slente, .Informationer og udgaver

2017

Bog

Illustratorer: Sisse Langfeldt, Signe Strømgaard

Raglan, 1. udgave