Gå til indholdEfterskole


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

91 sider: ill. i farver

Udgivet

2016

Originaludgave

2016


Beskrivelse


Råd om alt fra, hvordan man vælger den helt rigtige efterskole, den komplette pakkeliste, hvordan man indretter sit efterskoleværelse til, hvordan man tackler hjemve og rygtedannelse. Alt dette er krydret med youtuberens egne erfaringer fra og oplevelser på efterskolen


Anmeldelser (1)


31. aug. 2016

Følg YouTuberen Anna Briand Hestehauges år på efterskole. Til de 13-15-årige, der måske selv drømmer om at tage et år på efterskole.

I bogen får du gode råd om alt fra, hvordan du vælger den helt rigtige efterskole, den komplette pakkeliste, hvordan du indretter dit efterskoleværelse til, hvordan du tackler hjemve og rygtedannelse. Alt dette er krydret med Anna Briand Hestehauges egne erfaringer fra og oplevelser på efterskolen. Forfatteren er kendt fra YouTube, hvor hun lægger videoer ud om bl.a sin hverdag og mode.

Bogen giver et fint indblik i, hvad det vil sige at gå på efterskole, både på godt og ondt. Den har et lækkert layout med en blanding af professionelle fotos af Anna Briand og hendes private fotos fra efterskoleopholdet.

På vej på efterskole


Min verden


, hvor 8 unge mellem 15 og 18 år fortæller om deres efterskoleophold, er også værd at læse, inden du selv tager afsted. En anden YouTuber, der også har udgivet sin egen bog er, Kristine Sloth, så hvis det er her din interesse ligger, kan Min verden anbefalesPå vej på efterskole, hvor 8 unge mellem 15 og 18 år fortæller om deres efterskoleophold, er også værd at læse, inden du selv tager afsted. En anden YouTuber, der også har udgivet sin egen bog er, Kristine Sloth, så hvis det er her din interesse ligger, kan anbefalesPå vej på efterskole, hvor 8 unge mellem 15 og 18 år fortæller om deres efterskoleophold, er også værd at læse, inden du selv tager afsted. En anden YouTuber, der også har udgivet sin egen bog er, Kristine Sloth, så hvis det er her din interesse ligger, kan Min verden anbefales.

Lektørudtalelse

Af

Jeanette Thisted Villadsen


Informationer og udgaver

Bog

2016