Gå til indholdEfterladt


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

440 sider

Udgivet

2018

genre/form

roman,

krimiOriginaludgave

2015


Beskrivelse


Krimi. FBI-agenten Smoky Barrett er på jagt efter endnu en seriemorder, der kidnapper kvinder uden at gøre krav på løsepenge eller andre ting. Men så bliver en kvinde pludselig frigivet efter otte års fangenskab og samtidig får Smoky Barrett en advarsel fra seriemorderen om ikke at undersøge sagen


Anmeldelser (2)


20. jul. 2015

Den skamferede FBI-agent Smoky Barrett bliver hvirvlet ind i en jagt på en ekstremt kynisk og nådesløs seriemorder. For dig, der kan lide foruroligende og voldsomme krimier.

Den kvindelige FBI-agent Smoky Barrett, hvis liv tidligere er blevet ødelagt af en seriemorder, der voldtog hende og slog hendes barn og mand ihjel, er nu på jagt efter en ny seriemorder. I første omgang kommer FBI på sporet af seriemorderen, da en kvinde bliver frigivet efter at have været indespærret i totalt mørke i otte år og udsat for tortur. Men så begynder der at dukke andre ofre for seriemorderen op. Alle har været bortført uden efterfølgende krav om penge eller andre ting, og ingen af dem er i en tilstand, hvor de kan afsløre detaljer om deres bortfører. Dette er 4. bind i serien om Smoky Barrett.

"Overraskende ondskabsfuld" står der på denne bogs forside. Har man læst de andre bøger om Smoky Barrett, ved man, hvad man går ind til. Men alligevel bliver man overrasket, så citatet passer altså. Historien er ubehagelig, voldsom og helt ekstremt spændende. Detaljerne om seriemorderens forbrydelser er ubehageligt detaljerede, men samtidig er plottet også virkeligt godt udtænkt. Man kan sagtens begynde her, men bogen henviser nogle steder til de forrige bind i serien.

Udover de andre bøger om Smoky Barrett, kan Pierre Lemaitres bøger om vicekommissær Camille Verhoeven eller Jean-Christophe Grangés krimier anbefales.

Lektørudtalelse

Af

Michael Olsen

Litteratursiden.dk [online]

Af

Arne Larsen

2015-08-13


Informationer og udgaver

Bog

2018

Bog

2015

Lydbog (cd-mp3)

2018

Lydbog (net)

2018

Ebog

2015