Gå til indholdBøger / faglitteratur til børn / mønstre

Efterårsperler : 28 naturmønstre


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

215 sider: ill. i farver

Udgivet

2021

Ophav

Espen Eik Rasmussen(redaktør)

Jesper Rais(illustrator)
Genre og formmønstre, vejledninger
Målgruppe

til børn, til voksne


Beskrivelse


Naturen i efterårets farver fortolket i perler. Motiverne i form af både dyr og planter er i forskellige sværhedsgrader. Til hygge for hele familien med børn fra 5 år og op samt perleglade voksne, der kan hjælpe og læse højt for de yngste perlepladeentusiaster


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. sep. 2021

af

af

Helle Laursen

d. 24. sep. 2021

Naturen i efterårets farver fortolket i perler. Motiverne i form af både dyr og planter er i forskellige sværhedsgrader. Til hygge for hele familien med børn fra 5 år og op samt perleglade voksne, der kan hjælpe og læse højt for de yngste perlepladeentusiaster.

Bogen har 28 perleprojekter, der alle er inspireret af efteråret i den danske natur. Den indledes med en redskabsliste, teknikker og liste med perletyper og farvekoder. Derefter kommer mønstrene, hvor du blandt andet kan finde græskar, egern, ahornblade og natugler. Alle projekterne har et farvefoto af det færdige motiv, materialeoversigt og vejledning, hvis noget skal bukkes, limes og lignende. Flere af motiverne har også en kort faktatekst om motivet. Bagerst findes mønstrene i mål til en klar stiftplade - hvis man lægger denne ovenpå, slipper man for tællearbejdet. Farvekoderne henviser til HAMA-perler, men der kan sagtens bruges andre strygbare perler. Forfatteren har tidligere udgivet SommerperlerIndbundet.

Fin og indbydende hobbybog til alle, der hygger sig med perleprojekter. Let forståelige vejledninger og inspirerende farvefotos af de færdige projekter. Her er til timers hygge, måske efter en tur i efterårsskoven.

Mere inspiration til dekorative perlemotiver med afsæt i årstiderne i Perler hele åretPerletid


og i Perletid, hvor inspirationen kommer fra årets højtiderMere inspiration til dekorative perlemotiver med afsæt i årstiderne i Perler hele året og i , hvor inspirationen kommer fra årets højtider.Informationer og udgaver

2021

Bog

Illustrator: Jesper Rais

DreamLitt, 1. udgave

2021

Ebog

Illustrator: Jesper Rais

DreamLitt, 1. e-bogsudgave