Gå til indholdEfter stormen


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

378 sider

Udgivet

2018

genre/form

roman,

krimiOriginaludgave

2016


Anmeldelser (2)


11. okt. 2016

Syvende del i den gode serie "En Amishkrimi med Kate Burkholder" som foregår i Ohio. Selvskrevet for dem, der har læst de foregående bind, og nye læsere kan begynde her.

En tornado rammer Painters Mill, Ohio, og politichef Kate Burkholder får hænderne fulde. På den ene side forsøger hun med fatale konsekvenser at redde et spædbarn, og på den anden dukker 30 år gamle knogler op. Alt tyder på en forbrydelse, og Kate Burkholder bliver ubønhørligt involveret i det lukkede amishsamfund, hun selv forlod som ung. Meget står på spil både på jobbet og privat, og spørgsmålet er, om Kate Burkholder kan stå distancen.

En rigtig god krimi, som via en uheldssvanger prolog straks er i gang, og den holder flyvehøjden fra først til sidst. Rammen er sat af det særegne og stemningsfyldte amishunivers, og sproget flyder ubesværet. Plottet overbeviser, og det samme gør Kate Burkholder, hvis fascinerende personlighed er både sammensat og selvmodsigende.

Linda Castillos amishkrimier er meget populære, og dette aldeles udmærkede syvende bind i serien vil styrke brandet yderligere. Stemningen er unik, og selvom Karin Slaughter skriver krimier, der er helt anderledes, kan de to forfattere sammenlignes.

Lektørudtalelse

Af

Lone Krøgh

Litteratursiden.dk [online]

Af

Lene Jensen

2016-10-26


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2021

Lydbog (net)

2017

Lydbog (net)

2017

Bog

2018

Bog

2017

Bog

2016

Lydbog (cd-mp3)

2017

Ebog

2016