Bøger / faglitteratur / idebøger

Efter skoletid : idéer til krea-projekter, snacks og nemme bageopskrifter, børn og deres familier kan hygge sig med efter skoletid, i weekender og ferier


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. juni 2020

af

af

Christine Christensen

d. 12. juni 2020

Ny kreativ inspirationsbog til børnefamilier om familieliv, hygge, bageopskrifter og idéer til hverdagseftermiddage, hvor børn og voksne skal hygge sig sammen efter skoletid.

Sjette bog ud af en serie på seks. Alle bøger er opbygget på samme måde; først et indledende velkomst-afsnit, en håndfuld generelle idéer og derefter 3-4 kapitler med konkrete forslag til kreative projekter, bage- og madopskrifter og hyggelige indpakninger og bokse. Bogens fokus er på samvær, traditioner og en opmærksomhed på at skabe stjernestunder i en ofte hektisk hverdag. Bogen er gennemillustreret med farvefotografier og en blanding af tekst, opskrifter og kreative påfund.

Som vanligt en meget smuk og gennemarbejdet lækkerbisken fra Sif Orellana. Alle opskrifter og kreative projekter præsenteres overskueligt og indbydende og de udførlige vejledninger gør de små hyggestunder lette at gå til.

Indholdsmæssigt minder denne om forfatterens egne titler, fx WeekendhyggeNye familietraditionerWeekend eller Nye familietraditioner. Bøgerne er også sammenlignelige med Sabine Lemires kreative udgivelser fx WeekendIndholdsmæssigt minder denne om forfatterens egne titler, fx Weekendhygge eller . Bøgerne er også sammenlignelige med Sabine Lemires kreative udgivelser fx WeekendIndholdsmæssigt minder denne om forfatterens egne titler, fx hygge eller Nye familietraditioner. Bøgerne er også sammenlignelige med Sabine Lemires kreative udgivelser fx .