Bøger / faglitteratur / øvelser

Efter fødsel : træning & babyleg


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
166 sider: ill. i farver
Udgivet
2015
Ophav
Genre og form
øvelser
Målgruppe
for mødre

Beskrivelse


Fysioterapeut giver gode råd om efterfødselstræning, barnets sanser og udvikling, legeredskaber, løft, lege og øvelser, amning, barselsgæster samt de første måneder efter fødslen.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. nov. 2015

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 2. nov. 2015

Efterfødselstræning kan være både sjovt, givende og inkludere den lille ny. Alt det og meget mere får du indblik i i denne bog. For mødre med babyer, kommende mødre samt undervisere på efterfødselshold.

Forfatteren er fysioterapeut og har derfra mange års erfaring med både fødselsforberedelse og efterfødselstræning. Her gennemgås barnets sanser og udvikling, legeredskaber, træning og løft, lege og øvelser, amning, barselsgæster samt de første måneder efter fødslen. Bagest er der litteraturliste, links og alfabetisk register. Der er også et dobbeltopslag med fotos fra hverdagen af primært små-og store børn i bevægelse. Bogen kan både læses fra A-Z, men også bruges som opslagsbog, hvis man fx blot ønsker forslag til lege og øvelser, vil vide noget om babymassage eller har brug for inspiration til verdens bedste legeredskaber.

Bogen er skrevet i et letlæseligt sprog og prydes af flotte tegninger af illustratoren Katrine Clante, der tidligere har fået Kulturministeriets illustratorpris (2013) og Pingprisen (2014). Forsiden er kedelig, men jeg er sikker på mødrene nok skal finde frem til bogen.

I 2015 er udkommet Mor og baby i topform9 måneder før - 9 måneder efter af Sarah Gelán, der indeholder flere øvelser mv. end nærværende bog. I 2007 udkom 2. udgave af 9 måneder før - 9 måneder efter. De to nyeste har mere fokus på at inkludere babyen i øvelserneI 2015 er udkommet Mor og baby i topform af Sarah Gelán, der indeholder flere øvelser mv. end nærværende bog. I 2007 udkom 2. udgave af . De to nyeste har mere fokus på at inkludere babyen i øvelserne.


Sundhedsplejersken

Årg. 38, nr. 1 (2016)

af

af

Henrik Eriksen

Årg. 38, nr. 1 (2016)